Nærbø i kvartfinalen – Bergen

Nærbø i kvartfinalen

FyllingenBergen trakk Nærbø i kvartfinalen i NM. Ettersom begge lagene spilte borte i 4. runde var det trekning om hvem som fikk hjemme. Det ble laget fra Jæren, dermed spilles kampen i Nye Loen 7. oktober.

Nærbø er identisk motstander som vi hadde i seriepremieren. Det var ingen stor kamp fra vår side og Nærbø kunne fullt fortjent vinne 30-26 i Framohallen. Nå får vi en ny mulighet til først og fremst gjøre en bedre prestasjon, men selvsagt også vinne kampen å ta oss til semifinalen. Dit kom vi også forrige sesong der Haslum ble for sterke.

Fredrik Ruud mener trekningen var grei og ser muligheter mot Jærbuene.

En tøff trekning, men samtidig en mulighet til å vise oss fra en bedre side enn sist vi møtte dem. Nærbø er et godt lag, men forhåpentligvis er vi bedre forberedt enn vi var i serieåpningen. Der var det flere ting vi ikke var fornøyd med og som vi må løse til dette oppgjøret. At det ble bortekamp er helt greit, skulle vi ta oss videre vil mulighetene være gode for en semifinale i Framohallen. Men først må vi altså løse oppgaven i kvartfinalen, sier Ruud.

Programmet blir tett for våre gutter en periode nå. Søndag spiller vi borte mot Runar Sandefjord i ligaen, før vi altså onsdag møter Nærbø i cupen. Tre dager etter det er det hjemmekamp mot Fjellhammer, før vi onsdagen deretter møter Viking i Stavanger.