Seks spillere på landslag – Bergen

Seks spillere på landslag

FyllingenBergen har de siste sesongene savnet spillere på de ulike landslagene. Etter pause for flere av landslagene skal nå endelig alle samles i forbindelse med internasjonal uke i starten av november.

For FyllingenBergen ble det for første gang på så lenge vi kan huske tatt ut hele seks spillere på de forskjellige landslagene.

Her kan dere se oversikten:

Rekruttlandslaget: (landslaget under a-landslaget)

Leander Seime og Inge Aas Eriksen

Begge to har vært inne i rekrutt tidligere. Inge har også flere samlinger med a-landslaget og har etter en fin høst nå fått muligheten igjen på rekruttlandslaget. Leander har virkelig åpnet sesongen godt og får muligheten på venstrekanten sammen med en tidligere FyllingenBergen gutt, nemlig Sindre Heldal (nå Nærbø).

LM-00: (juniorlandslaget)

Herman Bredal Oftedal og Birk Inselseth

To nykommere før denne sesongen. Birk har vært fast inne i dette landslaget over en lang periode. Herman fikk muligheten i fjor og har tatt overgangen til eliteserien på en flott måte.

LM-02: (ungdomslandslaget)

Marcus Robson og Ebbe Stankiewicz

To av klubbens egne produkter har vært sentrale på dette landslaget hele veien. Marcus er for tiden dessverre skadet og rekker ikke denne samlingen. Ebbe er en viktig brikke i dette laget og kan glede seg over nok et fortjent uttak.

I tillegg gleder vi oss selvsagt over at våre to tidligere FyllingenBergen gutter Harald Reinkind og Kristian Bjørnsen nok en gang figurerer i troppen som Christian Berge har tatt ut til EM-kval kamper mot Latvia og Italia.

Vi ønsker alle våre spillere lykke til med samlingen!