Eivind Tangen om vår nyeste signering – Bergen

Eivind Tangen om vår nyeste signering

Niklas Moltke kommer fra to sesonger i Skjern der han har vært lagkamerat med landslagskaptein Bjarte Myrhol og tidligere FyllingenBergen spiller Eivind Tangen.

Vi tok derfor en prat med Eivind for å høre litt hva han mener vi kan forvente av vår nyeste tilskudd.

Niklas er ung spiller som er i god utvikling, han har tatt stadige steg på våre økter og etter at han ble flyttet fast opp i vår treningsgruppe før denne sesongen har han hatt en fin utvikling, sier Eivind.

Niklas hadde kontrakt med Skjern lenger. Hva tenker du i forhold til at Skjern velger å slippe han nå?

Det får nesten klubben svare på, men han har manglet spilletid hos oss. Han må kjempe om spilletid med landslagsspillere på alle bakspillerposisjonene. Nivået i Danmark er jevnt og det blir ofte tette kamper, da blir de med mer erfaring ofte foretrukket. Det kan helt sikkert ha spilt inn på det valget som klubben har tatt, fortsetter vår gamle storskytter.

Hvilke kvaliteter vil du trekke frem hos Niklas?

– Det er faktisk litt vanskelig å trekke frem én god kvalitet, han har mange fine kvaliteter. Bra forståelse, gjør mye riktig valg. Samtidig som han har playmaker egenskaper, så kan han også være direkte på mål selv.

Hva kan han bidra med i FyllingenBergen?

Nå har jeg ikke sett alle kampene i år, men har sett de fleste. Jeg synes FyllingenBergen har fått en meget spennende bredde i backrekken, men med Bredal Oftedal sin skade så tror jeg Niklas kan gå inn å fylle litt tomrommet etter han. Han er trygg i spillet og vil kunne løse de fleste roller.

Hvordan tror du Niklas vil passe inn i miljøet slik du kjenner det fra din tid i FyllingenBergen?

Niklas er en veldig grei kar, han er sympatisk og har hatt en fin rolle i garderoben hos oss. Jeg tror han kommer til å gli fint inn i FyllingenBergen miljøet, sier Eivind Tangen som fortsatt holder kontakten med gamle lagkamerater i Bergen.