– Seime forlenger – Bergen

– Seime forlenger

En viktig signering for fremtiden er på plass. Leander Myklebust Seime (21) har forlenget sin kontrakt med FyllingenBergen frem til sommeren 2023.

Leander kom til Bergen som skoleelev i 2016 og har siden hatt en fantastisk utvikling. Etterhvert tok han steget inn i vårt elitelag der han nå er i gang med sin fjerde sesong i klubben. Han har fått med seg yngre landskamper med U-21 VM som høydepunkt. Nylig ble han tatt ut i rekruttlandslaget, men som dessverre måtte kansellere sin samling denne uken. I tillegg til sine kvaliteter på banen er 21-åringen også for en publikumsfavoritt å regne. Han går ikke av veien for å fyre opp publikum med å vise sin glede etter spektakulære scoringer.

– Jeg gleder meg sinnsykt til å fortsette reisen med FyllingenBergen. Jeg er helt sikker på at dette er det rette for min videre utvikling. Jeg har stor tiltro til det opplegget vi er i gang og som Fredrik jobber med hver eneste dag. Det er en viktig faktor til at jeg skal være her videre. Det må være et mål at vi kjemper i «topp 4» og jeg synes vi er i ferd med å legge den grunnmuren som skal til for at vi løfter oss opp dit de neste to årene, sier Leander.

Han er klar på at ambisjonene er på plass for egen del også.

– Jeg håper jo jeg kan være med å prege laget videre og gjerne få muligheten i utlandet en gang i fremtiden. Men det verken stresser eller tenker jeg spesielt mye på. Jeg har det veldig bra her jeg er nå og er klar for å vise publikum mye glede, følelser og engasjement på banen fremover, avslutter Leander.

Fredrik Ruud er meget glad for at Leander blir med videre.

– Leander har vært meget god og stabil denne sesongen. Sist sesong fikk han ødelagt mye på grunn av skader. Nå er han i en helt annen fysisk forfatning og har jobbet meget bra. Det har gitt seg utslag i mange gode prestasjoner denne sesongen, sier Ruud.

Han presiserer samtidig hvilke egenskaper Leander også innehar.

– Han har det vi kaller x-faktor over seg. Han er svært eksplosiv i spillestilen og kan gjøre noe ekstra i vanskelige situasjoner. Det blir veldig spennende å følge utviklingen hans videre. Sammen med Iben utgjør han et solid par på vår venstrekant, avslutter Fredrik.

Myklebust Seime har altså signert en avtale frem til sommeren 2023.