– Stankiewicz forlenger – Bergen

– Stankiewicz forlenger

Ebbe Stankiewicz (18) har vært ettertraktet av flere toppklubber før neste sesong. Nå er det imidlertid klart at unggutten blir værende i Bergen i minst to sesonger til.

Ebbe trådde sine første håndballsko i Kringlebotn, men allerede i ung alder fulgte han pappa «Jas» til Framohallen. Han har siden gått gradene i Fyllingen der han i inneværende sesong for alvor er fast inventar i troppen til eliteserielaget. Nå er det klart at han også skal det de neste stegene i Bergen.

Vidar Gjesdal i FyllingenBergen gleder seg over at talentet blir med videre.

– Ebbe har vi store forventninger til i årene som kommer. Han er fast i yngre landslag og har en profil som vi ønsker oss i fremtidige lokale spillere som vokser opp i Bergen. Han vet hva som skal til og er villig til å legge ned den store jobben som kreves for og lykkes. Vi har stor tro på at han sakte men sikkert vokser seg enda sterkere og klar for de utfordringer som venter. Ebbe kunne gått til en av de store klubbene i Norge akkurat nå. Vi håper imidlertid at han gjennom å bli værende hos oss blir med på den utviklingen der vi selv skal etablere oss som en klubb som skal være med helt fremme i norsk herrehåndball, sier Gjesdal.

Ebbe selv er glad for at han endelig har fattet beslutningen om å bli værende i FyllingenBergen.

– Jeg har tenkt på fremtiden min en god stund nå og det er deilig å lande en beslutning. Jeg har snakket med noen klubber, men tror det riktige for meg er å bli her videre for min utvikling. Jeg tror på det prosjektet som vi er i gang med her og jeg trives veldig godt sammen med spillerne og resten av apparatet, sier Ebbe.

Videre håper 18-åringen at han kan nærme seg en større rolle i laget.

– Jeg håper at jeg i den neste perioden kan ta et steg videre slik at jeg kan etablere meg enda mer i laget. Vi har absolutt noe bra på gang og de to neste årene blir også første gang jeg kan fokusere 100 % på håndballen. Dette er noe jeg ser frem til og gleder meg masse til, avslutter den blide unggutten.

Ebbe sin nye avtale strekker seg altså til sommeren 2023.