Gjesdal gir seg som daglig leder – Bergen

Gjesdal gir seg som daglig leder

Vidar Gjesdal velger å gi seg i FyllingenBergen etter syv år, tre år som hovedtrener og de siste fire sesongene som klubbens daglige leder.

Klubben vil gjerne takke Vidar for svært gode bidrag på begge disse arenaene og vil spesielt trekke frem den gode utviklingen som har skjedd på den organisatoriske siden i hans tid som daglig leder.

Styreleder Nina Britt Husebø ser tilbake på en god utvikling denne perioden.

– Vi har tatt mange steg på veien mot vår målsetting om å bli en profesjonell organisasjon også utenfor banen, og engasjementet rundt klubben og antall samarbeidspartnere er i svært god utvikling, sier Husebø.

Hun mener også at klubben har et godt utgangspunkt videre.

Vi er i gang med noen veldig spennende prosesser som vi tror vil løfte produktet når det gjelder elitehåndballen i Bergen. Vidar vil her være en viktig bidragsyter i overleveringen av dette og gjerne som ressurs på andre plan når det gjelder vår felles drøm om å skape større interesse med å få frem et flaggskip som kan være stabil i toppen av en stadig mer interessant norsk liga, avslutter Husebø.

Vidar Gjesdal kommenterer avgangen som følger:

– For min del har det vært en jul med mye tankevirksomhet. Jeg har fått muligheten til å bli ny toppidrettssjef ved Metis Videregående skole, noe jeg valgte å takke ja til. Det har bestemt ikke vært et enkelt valg, jeg trives utrolig godt her og mener vi er på et ståsted som er mer spennende enn på lang tid i FyllingenBergen. Selv om det blir uten meg som en del av administrasjonen, håper jeg å kunne bidra videre i klubben i annen rolle. Jeg skal ikke videre til en konkurrent, tvert imot, sier Gjesdal.

Vi ønsker Vidar lykke til i ny  jobb som toppidrettssjef hos en av våre gode samarbeidspartnere, Metis videregående når han starter opp i april.

Spørsmål kan rettes til styreleder Nina Britt Husebø – mob. Tlf. 90871501