Vår største supporter er borte – Bergen

Vår største supporter er borte

Det var med stor sorg vi mottok budskapet om at klubbens aller største supporter gjennom tidene gikk bort i går ettermiddag. Tommy Sulen ble 61 år gammel og fulgte nøye med på våre kamper helt til det siste.

Sulen kom inn i Fyllingen da fotballen virkelig startet klatringen i divisjonssystemet mot slutten av 80-tallet. Gjennom hans interesse for klubben startet han også å følge med i håndballen. Han blir husket for sitt enorme engasjement rundt våre hjemmekamper, der han mange ganger har vært en avgjørende faktor til den gode stemningen i hallen. Tommy blir husket som en som aldri ga opp og virkelig kjempet til siste fløytestøt under våre kamper. Slik var det også med hans sykdom. Han kjempet en knallhard kamp, ga aldri opp og var alltid optimistisk med sitt svært smittende humør. Best husker vi han fra cupfinalen mot Bækkelaget i 2013. Tommy «eide» Oslo Spektrum i en kamp FyllingenBergen vant med hele 10 mål. Etter kampen fikk han utdelt gullmedalje av daværende kulturminister Thorild Whildwey, for sin enorme innsats i finalen.

Her fra cupfinalefesten etter storseier mot Bækkelaget.

Ikke bare var han en enestående supporter, han var en fantastisk entertainer og levde av å underholde folk. Som hans makker Tron Jensen beskriver i dagens BA kunne han sette fyr på hvilken som helst forsamling. Vi kommer aldri til å glemme sangene hans, der Fyllingen-sangen er fortsatt en viktig del av stemningen rundt våre hjemmekamper i Framohallen.

Heia Fyllingen, Gule og blå
Stå nå på, Heia Fyllingen
Vi speller så godt vi kan nå


Vi vil markere Tommy sin bortgang i forbindelse med vår neste hjemmekamp som spilles søndag 7. februar i Framohallen. Våre tanker går til hans nærmeste, du vil bli dypt savnet.

Tusen takk for alt du har gjort for Fyllingen – hvil i fred, Tommy!

PS! Her kan du lese den fantastiske historien fra cupfinalen i 2013:

https://www.nrk.no/vestland/ga-gullmedalje-til-supporter-1.11443735