– Haugstvedt har signert – Bergen

– Haugstvedt har signert

Marius Haugstvedt har skrevet under på en kontrakt på 2,5 år som betyr at han tar steget inn i elitestallen med umiddelbar virkning.

Marius startet å hospitere med elitelaget tidlig forrige sesong. I flere kamper fikk han også tillit på banen og leverte flere imponerende innhopp, blant annet i bortekampene mot Kolstad og ØIF Arendal. I samråd med Marius ble vi enige om å avvente en kontrakt til han virkelig kjente seg klar for å satse for fullt på håndballen. Der er unggutten nå og det gleder vi oss stort over. Sandsli-gutten med fortid i Gneist har skrevet under en avtale som gjelder ut sesongen og de to neste sesongene deretter.

Marius selv er klar for å ta det store steget videre.

– Jeg stortrives i klubben, noe jeg har gjort helt siden jeg tok steget i ung alder fra min barndomsklubb Gneist. Jeg ser på det som en stor utfordring å ta steget for alvor opp på elitenivået. Det blir spennende å være en del av denne gjengen de neste årene, det gleder jeg meg veldig til, sier Marius.

Trener Fredrik Ruud gleder seg stort over at Marius er på plass.

– Vi har valgt å være tålmodige med Marius. Han har trengt tid for å kjenne seg klar for å legge ned den jobben som skal til. Det kjenner han seg nå og ingenting gleder oss mer enn det. Marius har noen kvaliteter som er virkelig spennende, spesielt offensivt. Har har et godt håndballhode og ligger langt fremme i vurderingsspillet. Han skal helt sikkert legge på seg mer når det gjelder det fysiske, men dette er en lokal gutt jeg tror vi kan få mye glede av i tiden fremover, sier Fredrik.

Marius blir dermed tredje blad Haugstvedt som har kontrakt med a-laget på herresiden. Hans onkler Morten og Terje Haugstvedt er kanskje to av klubbens aller største profiler gjennom tidene. Begge sentrale i oppbyggingen av storhetstiden og begge med a-landskamper for Norge.