Kristian Bjørnsen hilser fra Egypt – Bergen

Kristian Bjørnsen hilser fra Egypt

Vi har i dag vært på tråden med den tidligere FyllingenBergen spilleren, Kristian Bjørnsen. Til tross for litt sykdomsutfordringer i troppen er han og resten av guttene ved godt mot.

Hva bedriver dere tiden med utenom kampene?
– Her går det mye i det samme. På kampdag går vi i hall på formiddagen før vi hviler noen timer før avreise. Tar en time å kjøre til arenaen, så går litt tid til selve reisingen.
På kampfrie dager som i dag har vi som regel en styrkeøkt på formiddagen før vi får en del ledige timer for å hente igjen tapt søvn fra kvelden før. Vi spiller 21:30 lokal tid kommer vi alltid sent i seng. Det er ikke alltid så lett å sovne etter kamp.


Hvordan er forholdene?
– Forholdene har bedret seg de siste dagene, hotellet er fint og det er mellom 15-20 grader. Dog blåser det en del, med sand i vinden.

Hvordan er du fornøyd med mesterskapet så langt?
– Starten på mesterskapet har vært ok. Vi hadde alle andre planer for Frankrike matchen, men når den gikk som den gikk var det viktig og bra med en stabil seier mot Sveits. Så nå bygger vi videre på det. Flere av spillerne våre fikk meldt seg på, men jeg skulle gjerne ønske jeg kunne bidratt mer fremover på banen selv.

Din egen innsats?
– Den er jeg ok fornøyd med, synes det var har vært bra bakover. Litt dårlig uttelling fremover på de sjansene jeg har fått der, det er jeg ikke fornøyd med!
Men med erfaring fra tidligere mesterskap satser vi på at det snur så fort som mulig, det viktigste er uansett at vi vinner.

Hva tror du skal til for at vi skal gå hele veien?
– Jeg tror personlig muligheten for å vinne og komme lengst mulig er om vi får brettet ut spillet MYE mer enn vi har klart til nå i mesterskapet. I tillegg må vi få mer aggressivitet bakover og klare å lukke ned motstanderne oftere. Da åpner det seg igjen kontramuligheter som er en av mine styrker.

Vi ønsker Kristian og de norske guttene lykke til videre, så lover vi å oppdatere fra Egypt med hilsen både fra Eivind og Harald.

NB! Husk Norge – Østerrike mandag 18.jan 20:30 på Tv3 / Viaplay