Brenne til FyllingenBergen – Bergen

Brenne til FyllingenBergen

Leif-Erik Brenne er klar for FyllingenBergen. Den skuddsterke høyrebacken kommer seinest fra Falk Horten og har signert en 2-årig kontrakt med klubben.

Fakta:
Navn: Leif-Erik Brenne
Alder: 22
Posisjon: Bakspiller
Tidligere klubber: Falk Horten, Nøtterøy, Ørsta, Volda
Landskamper/mål: 10 yngre kamper / 19 mål

Brenne er opprinnelig fra Volda, men dro tidlig videre for å utvikle seg som håndballspiller. Allerede som 17-åring reiste han til Horten og har med unntak av en sesong i Nøtterøy vært der siden. I Falk Horten har han utviklet seg gradvis og denne sesongen er han den spilleren med flest spillemål i 1. divisjon. Hele 82 spillemål har han banket inn på på 14 kamper og nå venter det et steg opp for den lovende sunnmøringen, som også står bokført med 10 yngre landskamper.

22-åringen ser frem til den nye utfordringen som venter neste sesong.

Jeg har hatt en utrolig fin tid disse årene jeg har vært i Horten og spilt for Falk, men nå føler jeg meg klar til å ta ett steg videre. Fyllingen er en veldig stabil eliteserieklubb, med gode ambisjoner, en dyktig trener, og jeg var aldri i tvil om at dette kom til å bli det riktige valget for meg. Jeg gleder meg til å flytte til Bergen og ta fatt på nye utfordringer hos de gulkledde, sier Brenne.

Fredrik Ruud er glad for å få inn en venstrehendt spiller til i stallen.

– Brenne er en spennende spiller som gir oss flere venstrehendte alternativer bak på banen. Vi har en målsetting om å to gode alternativer i hver posisjon og Leif-Erik har vist at han er moden for å ta steget opp i Rema 1000-ligaen. Han er en målscorer og sammen med Birk får vi en duo på høyrebacken som også har gode forutsetninger for å utvikle seg videre, sier Ruud.

Brenne ankommer Bergen til sommeren på en 2-årig kontrakt.