Nytt kampoppsett klart – Bergen

Nytt kampoppsett klart

Med tanke på at toppidretten også ble satt på vent har det vært jobbet med ulike alternativer for et nytt kampoppsett som skal gjelde for de siste rundene av sesongen.

For vår del var det i første omgang kampene mot ØIF Arendal, Runar Sandefjord og Fjellhammer som ble utsatt. I det toppidretten nå kan begynne å spille treningskamper igjen ble vi rammet av lokale restriksjoner som gjør at vi ikke får trent sammen denne uken. Derfor har vi jobbet med å få utsatt bortekampen mot ØIF Arendal til tirsdag 23. februar, noe som i dag er blitt bekreftet. Da vil vi få muligheten til å spille en treningskamp i forkant av oppgjøret i Arendal. Selvsagt under forutsetning av at vi kan starte treningen kommende mandag.

Fredrik Ruud har planen klar frem til alvoret er i gang igjen.

– Det gjelder å ta de situasjonene som oppstår. Nå var det vår tur til å få en uke uten trening sammen. Spillerne har fått konkret opplegg som de skal følge denne uken når vi ikke har tilgang til verken å trene håndball eller styrke innendørs. Det har jeg stor tro på at spillerne løser og at vi er godt forberedt når vi kommer sammen igjen.

Han er glad for at den første kampen mot ØIF Arendal er flyttet to dager.

– Det setter vi stor pris på og gjør at vi får litt mer tid til å forberede oss inn mot den kampen. Planen er at vi skal ha inn en treningskamp i forkant av dette, men det avhenger også hvordan Viking TIF får tilpasset sin oppstart i 1. divisjon. Det aller viktigste blir selvsagt at vi kommer i gang igjen med trening neste uke, hvis ikke blir det jo ytterligere utsettelser i terminlistene.

Slik ser forøvrig den foreløpige programmet ut for FyllingenBergen de siste åtte serieomgangene (her kan det helt sikkert komme endringer…):

 • 23. feb. ØIF Arendal (b)
  28. feb. Runar Sandefjord (h)
  7. mar. Fjellhammer (b)
  21. mar. Viking Stavanger (h)
  28. mar. Kolstad (b)
  11. apr. Elverum (h)
  18. apr. Halden (b)
  25. apr. Sandefjord (h)