Avlyser håndballskole – Bergen

Avlyser håndballskole


Vi må dessverre avlyse vår tradisjonelle håndballskole i vinterferien.

Myndighetene har vært klare på at klubber kan gjennomføre håndballskole, dog med restriksjoner. Dette klarer vi dessverre ikke å få til: https://www.handball.no/nyheter/2021/02/klubbene-kan-avholde-handballskoler

Instruktørene på håndballskolen er som alltid spillerne fra Rema 1000-liga laget, ettersom de må forholde seg til egne toppidretts-protokoller fra myndighetene kan ikke vi ta sjansen på å gjennomføre håndballskolen. Det er som vanlig påmeldt spillere fra flere ulike klubber til vår håndballskole, vi håper dere nå får muligheten til å melde dere på egen klubbs aktivitet.

Mer en noen gang er det viktig for oss å vise vårt brennende engasjement for barne og ungdomsmiljøene. Vi gleder oss til å kunne komme tilbake med tiltak som skal skape positivitet og engasjement i bredden, men akkurat nå må vi ta en kjedelig, men fornuftig avgjørelse.

Vi vet at det er mange barn som blir skuffet når vi må avlyse. Forhåpentligvis får vi snart nye muligheter til å inspirere, da skal vi lage litt ekstra show for de.

Leander Seime

Alle som er påmeldt vil selvsagt få full refusjon innen et par virkedager.