Renta inn som ny samarbeidspartner – Bergen

Renta inn som ny samarbeidspartner

Det er med stor glede og forventninger Renta i dag har inngått en samarbeidsavtale med byens beste herre-håndballag.

Tidligere Flexleie ble kjøpt opp av det Finske utleieselskapet Renta Group i 2018. Med nye eiere på laget har selskapet nå blitt en totalleverandør innen maskin -og utstyrsleie. Renta AS har i dag 230 ansatte i Norge og har avdelinger 15 avdelinger rundt i Norge. Renta gruppen med hovedkontor i Vantaa/Helsinki i Finland, driver med utleie i Norge, Sverige, Finland, Danmark og Polen, med over 980 ansatte fordelt på mer enn 90 avdelinger og en omsetning på ca. 2,5 MRD NOK.Ole Heie hos Renta sier følgende:

Vi gleder oss til samarbeidet, det skal bli kjekt å komme tettere inn på håndballen. Store maskiner og herrehåndball, det passer vel godt sammen.
Nå håper vi at sesongen skal gå som normalt fra september 2021 og at publikum kan komme seg tilbake på idrettsarrangement.

Andreas Gjeitrem om Renta- avtalen:

Det er kjempeartig med nye selskaper inn i nettverket vårt. Spesielt ettersom vi ikke har hatt avtale med ett maskinutleiefirma de siste sesongene. Renta har ambisjoner, de ekspandere og er i ferd med å bli en av Norges ledende maskinutleie selskaper. Det er jo helt i tråd med våre ambisjoner.

Se bilder og video fra vårt besøk hos Renta Espehaugen på våre SoMe kanaler.