Porsche inn som bilpartner – Bergen

Porsche inn som bilpartner

Porsche senteret har i dag inngått en avtale med byens råeste håndballag. For mange er det en drøm å bli profesjonell idrettsutøver, for andre er det å få kjøre Porsche.

Porsche Senteret ble overtatt av Endre Johnsen og Espen Galtung Døsvig i 2015. Siden den gang har senteret hatt en voldsom ekspansjon og de to eierne har åpnet filialer i Ålesund, Trondheim og Oslo. Nylig ble det klart at eierne har solgt seg helt eller delvis ned i selskapet. Endre Johnsen fortsetter i selskapet, dog har han solgt seg ned fra 40 til 9 % eierskap.

Det kommende Porsche senteret i Kokstaddalen.

Endre Johnsen om avtalen:

I 2015 fikk jeg guttedrøm oppfylt når jeg fikk overta Porsche agenturet. Jeg har alltid elsket å selge biler, men å få lov til å selge Porsche var guttedrømmen. Reisen har vært utrolig lærerik, men vi har vært offensive og vi har skapt gode opplevelser for mange. Neste år står Porsche senterets nye lokaler klare i Kokstadalen, det blir vanvittig spennende. Når vi hører planene om et samlet håndballag for Bergen, så synes vi det er super spennende å være med på denne reisen. Det er viktig at man har drømmer som liten, det inspirerte meg. Idretten er utrolig viktig her, det at barn og unge kan drømme om å få til noe, det er inspirasjon jeg unner alle.

Andreas Gjeitrem om avtalen:

Noen ganger sier bilder mer en ord, for en drømmepartner å få på plass. Spillerne bare gliste når jeg fortalte de om denne avtalen.
De skal få seg noen overraskelser fremover, men det får vi komme tilbake til sammen med Porsche.

Se bildene her fra Leander Seime og Tord Vårdal besøkte vår nyeste sponsor.