Nykommere i kvalifisering – Bergen

Nykommere i kvalifisering

FyllingenBergen har startet forberedelsene til en ny sesong. Fortsatt er det noen av våre nykommere som har vært og stadig er i gang med å avslutte noen avgjørende kamper for sine nåværende klubber, før de slutter seg til vår tropp i løpet av sommeren.

Her kommer en liten status og gjennomgang for våre nykommere:

Sebastian Mossestad:
Den tidligere Fyllingen-gutten er snart klar for å returnere til Bergen. I øyeblikket står han imidlertid midt oppe i en desperat kamp for å berge sin nåværende klubb Viking Stavanger for å overleve i REMA 1000-ligaen. Det spilles best av tre kamper og lagene er like langt med en seier hver. Alt avgjøres i onsdagens kamp i Stavanger. Kjenner vi Sebastian rett er han garantert heltent på avslutte et flott opphold i oljebyen med å forlate Viking som et eliteserielag også neste sesong.

Den siste avgjørende kampen spilles i Stavanger Idrettshall onsdag kl 18:00.

Leif-Erik Brenne:
Unggutten fra Ørsta har har flere flotte sesonger bak seg i Falk-drakten. Horten klubben havnet i kvalifisering mot Halden og var egentlig sjanseløs over to kamper. Men vår nye høyreback viste seg frem på aller ypperste måte mot motstand fra REMA 1000-ligaen. Han var banens store spiller i det siste oppgjøret og hamret inn hele 11 mål i sin siste kamp i Falk-drakten. Det lover godt før han kommer på plass med sine nye lagkamerater i Bergen i juli måned.

Jens Dolberg:
Vår nye danske har også vært gjennom kvalifisering for sin nåværende klubb, Mors-Thy. Under ledelse av nordmannen Jonas Wille startet den danske klubben sesongen sterkt. Likevel klarte ikke laget sluttspillet, men måtte i stedet gjennom en kval serie for å berge plassen. Den spilles som et gruppespill og Mors-Thy hadde små problemer med å sikre seg en ny sesong på det øverste nivået. Klubben har også en stor gulrot igjen når laget har kvalifisert seg for den danske final-4 helgen. Der møter de Skjern i semifinalen (19. juni) med vår tidligere storskytter Evind Tangen på motsatt halvdel.

Alle de tre nykommerne slutter seg til troppen når den siste oppkjøringen til sesongen starter i midten av juli måned.