Ekstraordinært årsmøte avholdt – Bergen

Ekstraordinært årsmøte avholdt

Prosessen med flytte FyllingenBergen ut av alliansen til Fyllingen IL har vært jobbet med over lengre tid. Nå er det første steget på veien unnagjort med et enstemmig vedtak i FyllingenBergen som ga sin støtte til å realisere klubbens strategi om å skape en ny toppklubb for hele Bergen.

Styreleder Nina Britt Husebø kommenterer

– Som nevnt tidligere i prosessen er det å drive eliteidrett på det høyeste nivået i Norge i dag ekstremt ressurskrevende. Vi ser flere klubber som blir stadig mer profesjonelle og det toget ruller veldig fort. Der har vi lyst å henge oss på med en gang. Skal vi lykkes med dette trenger vi å samle hele Bergen & omegn om en felles satsing som kan løfte interessen til et nytt nivå her hjemme. Det har vi lyst å gjøre sammen med alle de flotte klubbene som er rundt oss. Vi skal sammen skape denne interessen, som forhåpentligvis kan blomstre både med tanke på rekrutteringen og med et lokomotiv i toppen av norsk herrehåndball, sier styreleder Nina Britt Husebø.

Nå er altså det første vedtaket som trengs for å gå videre et faktum.

– Nå er det slik at resten av idrettslaget også må gi sin tilslutning for at dette skal skje. Det blir i første omgang gjort gjennom ett årsmøte som skal avholdes i Fyllingen Håndball neste uke. Deretter skal saken også behandles i alliansen, fortsetter Husebø.

Hun håper videre at resten av idrettslaget slutter seg til planene slik at den nye klubben kan være i drift allerede fra seriestart i september.

– Det er lagt ned mye godt arbeid med en ny profil og alt det vi trenger i første omgang er på plass. Så vi krysser fingrene for at resten av idrettslaget støtter disse planene. Det hadde vært utrolig spennende om vi kunne få vist frem en ny satsing allerede nå. Fyllingen Håndball vil akkurat som i dag bli en meget viktig partner for oss også i en ny innpakning i årene som kommer, avslutter Husebø.

Årsmøte i Fyllingen Håndball er berammet til mandag 14. juni kl 18:00.