En meget god start, men Elverum ble for sterke – Bergen

En meget god start, men Elverum ble for sterke

Til tross for en meget god start på kampen ble det tydelig klasseforskjell på lagene i dagens kamp. Vi starter meget bra og henger med til det første kvarteret er spilt, anført av kantspillerne Seime og Stankiewicz holder de oss inne i kampen med fantastiske avslutninger. Faktisk har Bredal Oftdal muligheten til å sende oss foran med 9-7 etter 16 spilte minutter, men 100 % sjansen ble brent.
De siste 16 minuttene av første omgang scorer vi kun ved tre anledninger. Der vi tidligere fikk brettet ut spillet blir vi stående og stange mot hjemmelagets 5-1 forsvar.

Heldigvis begrenser vi de tekniske feilene og Elverum er ikke skikkelig effektive, slik at vi går til pause med 15-11.
2. omgang er det egentlig mest fristende å sitte en stor svart strek over, men vi forsøker å summere opp noen linjer om vår prestasjon.

Vi blir stående i ett stillestående angrepsspill hvor Elverum får fremprovosert tekniske feil, noen sekunder senere har hjemmelaget løpt ballen i mål og vi blir på nytt nødt til å bygge opp etablert angrepsspill. Det blir forsøkt med 7-6 spill, tidvis får vi noen fine situasjoner ut av denne omstillingen, men over tid blir det flere tekniske feil og skuddbom som gjør at kampen ikke lengre er spennende.

Skal vi dra frem noe positivt av denne 2.omgangen så er det Herman Bredal Oftedal som vinner dueller offensivt og får laget noen forløsende scoringer når vi stanger som mest. Vi gratulerer også Jarle Halden med sin debut i Rema 1000 ligaen. Han drar fra Elverum med tre redninger i bagen.