Spillerbørs etter Kristiansand – Bergen

Spillerbørs etter Kristiansand

Denne sesongen vil tidligere håndballspillere bidra til en spillerbørs på våre spillere og trenere. Spillerbørsen vil komme ut kort tid etter kampslutt og det vil trilles terninger og kommentarer til hver enkelt spillers prestasjon.

Denne gangen er det tidligere strekkjempen i Fyllingen Håndball, Rune Søvdsnes som triller terning og analyserer spillernes prestasjoner. Rune har både spilt og vært trener i en årrekke i Fyllingen Håndball. Han jobber i dag for en av Bergen Håndball samarbeidspartnere SR-BANK og er jevnlig å se på kampene våre.

Spillerbørs

  1. Marcus H Robson: Terningkast 4

Får sjansen litt ut i 2.omg og bidrar med noen viktige redninger, blant annet i 4 mot 6. Klarte ikke stenge i den viktige sluttfasen

  1. Herman Bredal Oftedal: Terningkast 2

Prøver å skape muligheter for sine sidebacker, men lykkes bare delvis. Overså noen store innspillsmuligheter tidlig i kampen. Bør kanskje satse tøffere for egne muligheter av og til for å bli vanskeligere å lese for motstanderne

  1. Philip T Holm: Terningkast 3

Den rutinerte dansken må fremstå som sjef defensivt for dette laget med masse unggutter rundt seg. Ikke i nærheten av det i kveldens kamp, og da sprer usikkerheten seg. Bedrer seg litt etter pause, men taper dueller og må ta deler av skylden for at Kristiansands linjespiller endte på 9 fulltreffere. 

Iskald på straffer som vanlig. 

       9.    Jens Dolberg: Terningkast 3 

 Startet som en solid trussel fremover, men ble av en eller annen grunn tatt tidlig av banen. Kom aldri helt inn igjen i oppgjøret selv om han setter 4 mål. Forventer at den skuddsterke dansken preger kampene i langt større grad. 

     10.    Daniel Dimitrijevic: Terningkast 3

Fikk hele kampen på venstrekanten i Seimes skadefravær. Skaffer straffe/utvisning tidlig, men har noen tekniske feil og velger flyger når han kunne satset selv. To fine mål på slutten når han går for egne sjanser, bare å hente frem den tryggheten fra start i neste kamp. 

     11.    Leif-Erik Brenne: Terningkast 3

Måtte tidlig i aksjon da Inselseth ble skadet. Skuddvillig, men gjestenes målvakt var godt opplest på skuddmønster. Ble som de fleste andre altfor passiv i duellspillet bakover

     13.    Birk H Inselseth: Terningkast 4

Ble tidlig skadet i ankelen og måtte ut for behandling. Startet strålende i 2.omgang med 4 mål første 12 minutter, men måtte dessverre gi seg mens det ennå var håp om poeng. Pleier å være meget solid bakover, i dag falt han ned på nivået til resten av laget. 

     14.    Fredrik H Clementsen: Terningkast 3

Tilbake etter skade, eller var han egentlig det? Preget av smerter etter involveringer i begge ender av banen, og kom aldri opp på nivået som en av lagets beste spillere hittil i sesongen.

     16.    Tord Vårdal: Terningkast 3

Åpnet bra som alltid, men fikk etter hvert null hjelp av forsvaret foran ham. Endte på 22% redninger. Flink til å sette kontringsspillet raskt i gang, og hadde et par målgivende. Falt av sammen med forsvaret og ble erstattet ut i 2.omg. 

     22.    Ebbe Stankiewicz: Terningkast 5 (Bergens Beste)

Bergens beste spiller i kveld. Bra treffprosent fra kanten og tøff i kontra. En av få som tok opp kampen i forsvarsspillet både som kant og som fremskutt spiller på gjestenes bakspillere. 

     30.    Sebastian W Mossestad: Terningkast 2

Positivt at han prøver å få i gang både publikum og medspillere når han kommer inn defensivt. Faller dessverre fort ned på lagkompisenes nivå. Setter et fint mål og lykkes med et innspill når han slipper til fremover. 

Et godt råd fra en gammel traver kan være å ha fokus på egne arbeidsoppgaver underveis i kampene, ikke vise oppgitthet ovenfor dommerne for de aller fleste avgjørelser som kommer fra pipeblåserne underveis. 

     47:   Marcus R Næss Soltvedt: Terningkast 3

Startet som 3`er sammen med Philip Holm. Brukbart fra start, før det raknet defensivt. Verken han eller noen av de andre klarte å hindre lekestue for bakspillerduo Skillhammar/Schultz Hansen og solide Larson på linjen. 

Pluss for en fartsfylt kontring som verken mor Birte, Gjeitrem eller undertegnede rakk å gjøre i løpet av våre karrierer. 

Tobias Holm, Sondre Skare, Jon Kringeland og Marius Haugstvedt kom ikke på banen i kveldens oppgjør.

Trenerteamet: Terningkast 3

Traff egentlig greit fra kampstart, og de første 10 minuttene var godkjent i begge ender av banen. Med Fjellhammarkampen friskt i minne, virket vertene bedre forberedt på at gjestene la sin solide linjespiller på hjemmelagets kantspillere. Løste dette greit, men linjespilleren fikk i stedet rom bak både toere og treere gjennom hele kampen. Ble altfor mye 1 mot 1 i forsvar i stedet for godt, kollektivt forsvarsspill. 

Fremover ble det mer rokering enn nødvendig pga skader underveis på Clementsen/Inselseth, og man fant aldri den formasjonen som kunne satt mer trykk på gjestenes forsvar. Det ble også lite enkle kontringer i denne kampen og da ble det tungt når angrepsspillet heller ikke kommer mot sitt beste nivå.

Prøvde ulike forsvarsformasjoner de siste 10 minuttene, uten at det endret resultatet nevneverdig mot en rutinert gjeng fra Kristiansand. 

Trenerteamet har nå 10 dager på seg for å få tro og selvtillit inn i spillertroppen før to meget viktige kamper mot lag som ligger bak Bergen på tabellen.

Sportslig hilsen Rune