Maria Farsund slutter i Bergen Håndball – Bergen

Maria Farsund slutter i Bergen Håndball

Daglig leder i Bergen Håndball, Maria Farsund, har valgt å si opp sin stilling.

I April ble Maria Farsund ansatt som daglig leder i den daværende klubben Fyllingen Håndball Elite. Hun har på tross av sin korte fartstid i klubben vært sentral i satsingen av prosjektet som skal samle Bergen – og omegn. Nå ønsker hun å bruke mer ressurser og tid på å satse ytterligere innenfor treneren-karrieren i volleyball.

– Jeg syntes at prosjektet til Idrettslaget Bergen Håndball er viktig for regionen vår når det kommer til å samle klubbene om en felles satsing på herresiden og ikke minst å øke rekrutteringen av guttehåndballspillere på Vestlandet. Det hele har vært spennende å være en del av. Idretten er på mange måter altoppslukende, en helt spesiell bransje som gir og tar mye og jeg har på bakgrunn av det tatt et valg om å fokusere mer mot trenerrollen innen volleyball noe som gjør at jeg ikke har kapasitet til å fortsette i denne rollen, sier Maria Farsund.

I en slik satsning (som Bergen Håndball) så har det vært vanskelig å finne rytmen og strukturen i hverdagen som jeg er avhengig av når jeg er ferdig på jobb, noe som har til slutt skapt gnisten og lysten på bruke mer resurser ut mot trenerrollen.

Styreleder i Bergen Håndball, Nina Britt Kramer ønsker Maria lykke til videre i nye veier innenfor Volleyballen.

– Maria har tatt et valg som var riktig for henne, som dermed også er riktig for oss som klubb. Vi vil takke henne for innsatsen og ønsker henne lykke til videre i nye roller. For oss som klubb står vi midt i spennende og krevende prosesser og i det korte bilde vil vi i felleskap løse oppgavene, mens en langsiktig struktur vil landes gjennom gode strategiske diskusjoner og beslutninger.

Maria har sin siste arbeidsdag for Bergen Håndball den 30. november.