Statusoppdatering spillertropp før Kolstad – Bergen

Statusoppdatering spillertropp før Kolstad

Flere Bergen Håndball spillere er ute med skade før møte med Kolstad, mens en spiller er endelig tilbake i troppen etter et lengre skadeavbrekk.

Det var vært en tøff høst for Bergen Håndball både når det kommer til poeng, men også når det kommer til skader. Slik er situasjonen i klubben nå:

Skadeliste:

(K) Fredrik Clementsen

  • Fredrik Clementsen er enda ute med ankelskade som han pådro seg tidligere i høst. Han er forhåpentligvis tilbake like før jul, men det er enda litt usikkert.

Jens Dolberg

  • Jens Dolberg er ute med en lyskeskade på venstre side. Det er en skade han har kjent på en stund. Han har følt smerte knyttet til skaden og har sammen med medisinsk ansvarlig i klubben konkludert med å trene alternativt fremover. Sannsynligvis er han ikke tilbake før jul.

Philip Holm

  • Philip Holm er plaget med en høyre hofte og var ute i sist kamp mot Drammen. Han ser ut til å miste kampen mot Kolstad men kan allerede være tilbake til helgen mot Nøtterøy.

Sander Elgestad

  • Slitt med en skade i lang tid og har pådratt seg en liten lårhøne i ettertid. Skal ikke være noe alvorlig og skal raskt være kampklar igjen.

Skadefri

Iben Hvidsten

– Iben Hvidsten har vært ute siden sesongstart med en ankelskade, men er nå mer eller mindre spilleklar!

Iben Hvidsten er endelig i spillertroppen etter et langt skadeavbrekk. Foto: Bergen Håndball

Det blir gøy å bli en del av kamptroppen igjen og forhåpentligvis «debutere» i den mørkeblåe drakten. Men jeg vet at etter en slik skade så mangler det jo litt før man er på sitt ypperste nivå. Jeg har heller ikke spilt så mange kamper den siste tiden, så det blir spennende å se hvordan kampformen er, sier Iben Hvidsten før avreise til Trondheim.

Se Kolstad-Bergen på direktesport klokken 18:00