To «nysigneringer» for Idrettslaget Bergen Håndball! – Bergen

To «nysigneringer» for Idrettslaget Bergen Håndball!

Idrettslaget Bergen Håndball har hentet inn to gamle kjente til klubben på grunn av klubbens skadesituasjon.

– Vi har hentet inn to ringrever i FyllingenBergen sammenheng, nemlig Andreas «Ankan» Ungesson og Jacob Weidemann, smiler hovedtrener Fredrik Ruud.

Begge guttene er godt kjent for alle som fulgte klubben i tiden vi spilte i gult og blått. Andreas «Ankan» Ungesson trener til daglig Fyllingen i 2 divisjon. Mens Jacob Weidemann la elite-håndballskoene på hyllen til fordel for juss-studie livet.

Nå er begge klar for comeback på elitenivå!

– Først og fremst i den situasjonen vi er i nå så får vi to karer inn som vet hva det går i. At de kommer inn i troppen betyr at det er flere som kan komme innpå og flere som kan gå i krigen.

Hovedtrener Fredrik Ruud forteller ytterligereytterligere hva vi får i de nye spillerne.

– I «Ankan» får vi en forsvarsspiller som vet hva det handler om. Etter mange år som forsvarssjef for FyllingenBergen så kan han bli helt avgjørende å løse våre forsvarsproblemer på kortsikt. Det er en kriger som ikke holder noe tilbake og en ledertype som vi trenger nå.

Hovedpersonen selv er klar for utfordringen:

– Dette blir gøy og spennende, jeg gleder meg veldig til dette, sier svensken.

Andreas «Ankan» Ungesson er klar for Bergen Håndball. Foto: Bergen Håndball

Jacob Weidemann har tidligere i sesongen hospitert som spillerbørs sjef for Bergen Håndball. En spillerbørs som har basert seg på dønn ærlige tilbakemeldinger som blant annet BA har skrevet sak på tidligere. Nå er han klar til å være en av spillerne selv på banen.

– Jacob har vist seg å være en målscorer når han spilte fast i FyllingenBergen. Han har den siste tiden spilt i 4 divisjon og har scoret 15 mål på 3 kamper. Han kan forhåpentligvis komme inn og overraske våre kommende motstandere.

Også Jacob Weidemann er klar for Bergen Håndball. Foto: Bergen Håndball

Begge spillerne kommer inn på kortidsavtaler med klubben og skal blant annet være med i dagens bortekampen mot Kolstad.

Se Kolstad-Bergen direkte på direktesport.no fra klokken 18:00