Gjesdal gjør comeback – Bergen

Gjesdal gjør comeback

Sportslig leder Vidar Gjesdal gjør comeback som trener. Styret besluttet denne uken at Gjesdal trer inn i trenerteamet. Han deltok på sin første trening onsdag og skal være en del av laget ut sesongen.Duoen Fredrik Ruud og Vidar Gjesdal har god erfaring sammen fra yngrelandslag der de jobber i trenerteam for LM 02 og blir nå også å se sammen på trenerbenken for Bergen Håndball.

«Jeg gleder meg til å bidra mer på sport og ser frem til å jobbe tettere sammen Fredrik Ruud og trenerteamet. Jeg håper å bidra med noe erfaring inn i gruppen, i en sportslig utfordrende periode.

Vi har manglet marginer i enkelte kamper og tapt poeng i sluttfasen av de fleste oppgjørene. Det er kanskje små ting som kan snu dette til vår favør. Den første muligheten kommer allerede på søndag mot Fjellhammer», sier en engasjert Gjesdal.

Fredrik Ruud skal fortsatt ha hovedansvaret. Vidar Gjesdal går inn sammen Sølvi, Marius og teamet for å tilføre litt ny energi og ikke minst erfaring.