– Folkefesten i Haukelandshallen avlyses! – Bergen

– Folkefesten i Haukelandshallen avlyses!

Det blir ikke folkefest, men kampen går som planlagt førstkommende søndag klokken 18.00. Dessverre med store begrensninger på antall publikummere.

Søndag 12 desember kommer en av medaljefavorittene Runar på besøk til Vestlandet. Det blir det første og forhåpentligvis mange oppgjør som Idrettslaget Bergen Håndball skal spille i Haukelandshallen. I anledning debuten i en av Bergens storstuer for innendørs sport så ønsket klubben sammen med BA å invitere til en skikkelig folkefest!

Slik blir det desverre ikke.

Tirsdag kveld kom meldingen som vi alle fryktet. Haukelandshallen er uten faste tilviste plasser og vi kan derfor KUN ha 50 publikummere til sted på kampen mot Runar.

Klubben hadde i utgangspunktet invitert alle de 41 klubbene med aktive guttehåndballspillere til kamp og lovet en skikkelig premie til laget som stiller med flest deltakere. Deler av premien var at Bergen Håndball stiller på en aktivitetsdag for klubben som går seirende ut av konkurransen. Denne konkurransen skal vi selvfølgelig arrangere når restriksjonene tillater det.

– Gjennom klubbforum hadde vi allerede solgt hundrevis av billetter. Vi så virkelig frem til å se Haukelandshallen fylt med unge håndballspillere. Nå er det en er skikkelig nedtur at vi må si nei til de fleste som hadde gledet seg til å oppleve denne kampen, markedssjef Andreas Gjeitrem

Klubben trekker i kveld ut 50 publikummere blant de forhåndsolgte billettene og vil kontakte samtlige billettkjøpere for avklaring. Vi refunderer selvsagt billettkostnaden fortløpende.

«Sportslig sett trenger vi all støtte vi kan få, det er en krevende periode med skader og resultater som ikke går vår vei. Derfor hadde vi store planer om en folkefest i Haukelandshallen som forhåpentligvis hadde gitt spillerne det momentet de trengte for å vinne kamper«, sier det siste tilskuddet i trenerteamet Vidar Gjesdal.

«Nå håper vi de 50 tilskuerne skaper liv med supporterflagg, og at gjengen med trommene gjør en ekstra stor jobb med å løfte stemningen», sier merkevare ansvarlig Simen Moesgård entusiastisk.