12. Ansvarlig forbruk og produksjon – Bergen

12. Ansvarlig forbruk og produksjon

Visst du at Bergen Håndball «låner ut» supporter utstyr på kamp.Både klappere og supporterflagg ikke er til salgs. På våre kamper er det mulig å låne utstyret, dietter samler vi de inn igjen, slik at vi kan gjenbruke produktene.
Det er kostbare investeringer, men et viktig ledd i vår gjenbruks strategi. Samtidig er det viktig for stemningen og atmosfæren at vi gir publikum, spillere og tv-seere en god opplevelse med engasjerte publikummere.


Visste du at Hummel og Bergen Håndball har besluttet å gjenbruke draktene i 5 år.

Hummel var sammen med Bergen Håndball opptatt av å skape en drakt med utrykksform som kunne leve i årene som kom. Den mørkeblå drakten vår er et symbol på stoltheten av kystbyen Bergen. Innsydd i drakten finner du linjer som symboliserer kraften i havet. Drakten er produsert uten noen logoer, da vi ønsker å ha en nøytral draktlinje som kan fornyes årlig uten å belaste produksjon og fabrikk unødvendig.