Ruud før møte med Runar og eliteseriens toppscorer:- Det blir ikke tøft, det blir moro! – Bergen

Ruud før møte med Runar og eliteseriens toppscorer:- Det blir ikke tøft, det blir moro!

Ingen folkefest, men gøy skal det allikevel bli når Bergen tar i mot Runar Sandefjord i Haukelandshallen. Les hva hovedtrener Ruud sier før oppgjøret.

I morgen spiller Bergen Håndball sin første kamp (av mange) i Haukelandshallen som i utgangspunktet skulle bli en folkefest. Slik blir det ikke på grunn av de nasjonale covid-restriksjonene. Det er nemlig kommet nye regler for innendørs arrangementer som tillater betydelig mindre tilskuere enn hva det er plass til i den sentrum baserte arenaen. Allikevel vi skal selvsagt gi alt for å ta poeng mot et formsterkt Runar Sandefjord, så får folkefesten foregå 100 meter unna på Brann Stadion. Nok om det, vi skifter fokus til trenerteamet og hva tanker de har før morgendagens kamp…

– Vi gleder oss til kamp. Vi har hatt mye stang ut nå og har helt klart noe å revansjere.

Runar kommer som sagt formsterke med en Christoffer Rambo i spissen. Den tidligere Bundesliga proffen er soleklar toppscorer i årets Rema1000-liga og ønsker nok å fortsette med målscoringskalaset når Sandefjordingene besøker Bergen.

– Christoffer er fin han. En fryktelig god håndballspiller, vi må selvsagt ta hensyn til han. Men alt i alt er det et godt lag på alle flater, vi kan ikke konsentrere oss om individuelle spillere. Vi må fokusere på oss selv og det vi kan gjøre, sier Ruud.

Han fortsetter.

– Vi var flinke sist, selv om resultatet ble stygt. Vi skal gå ut på banen mot hvittrøyene fra Sandefjord med god tro på at det finnes muligheter.

Så du frykter ikke morgendagens motstandere?

– Nei, det blir som sagt bare moro. Det er gøy med kamp og det er kult å møte et sånt lag med så mange gode spillere.

Trenerkollega, Vidar Gjesdal er enig.

– Vi møter et godt lag, det gjør vi, men vi må tørre å si at vi skal gå for det uansett hvem som kommer på besøk. Vi skal spille på hjemmebane og da er det naturlig at vi nå ha en offensiv tilnærming til kampen.

Kampen kan du se på direktesport.no søndag kl. 18:00.