Nominer din «Pandemi helt» som får se Bergen-Elverum gratis! – Bergen

Nominer din «Pandemi helt» som får se Bergen-Elverum gratis!

I oppgjøret mot Elverum så er det kun 50 stykker som får plass blant de mange tusen setene i Åsane Arena. Men vi ønsker allikevel å gjøre en positiv happening ut av arrangementet, nominer din «pandimihelt» så får vedkommende gratis billett og vi serverer selvsagt mat og drikke til «våre eksklusive» gjester under trygge smittevernsforhold.

Så var vi her igjen hvor pandemien setter en demper for alt som er morsomt og gøy. For på kampen mot Norges beste håndballag Elverum så er det kun lov med 50 tilskuere i mektige Åsane Arena. Men som fortalt i ingressen så ønsker vi allikevel å skape noe positivt ut av det, for nå kan du nemlig nominere din Pandemi helt som får gratis billett til arrangement, så vel som mat og drikke.

Nominasjonen sendes enkelt til oss via vår facebook kanal, og behøver ikke å inneholde mye. Reglene er enkle. Vi ønsker å høre om noen som har stått ekstra på under pandemien og hvorfor du mener de fortjener å bli satt pris på.

Påmelding er snarest!

Mer informasjon knyttet til øvrige billetter kommer fortløpende.