Bare god stemning etter styrketestene! – Bergen

Bare god stemning etter styrketestene!

Det er litt over 2 uker til Bergen Håndball besøker Kristiansand for å starte på den ekstrem viktige innspurten i årets sesong. Guttene har allerede rekt å trent mye siden årsskiftet og i går var det duket for å teste den gode formen på styrkerommet!

Denne uken har Bergen Håndball gjennomført de obligatoriske styrketestene før det super viktige vårprogrammet står for tur. Fysisk trener for Bergen Håndball, Stig Andre Tveito forteller at det var god stemning på styrkerommet under gårsdagens tester.

– Jeg tror guttene syntes det var gøy å komme ordentlig i gang igjen. De har hatt et individuelt program i juleferien og på starten av det nye året. Vi kunne se at de hadde gjort jobben, smiler han.

Stig Andre forteller blant annet om en gøy intern «familie» duell som utspilte seg inne på styrkerommet i Framohallen.

– Sebastian Mossestad og Sondre Skare hadde de beste resultatene i benkpress hvor det var kun 2,5 kilo forskjell. Førsteplassen stakk Sebastian av med mens Sondre (som er kjæreste med Sebastian sin søster) tok en solid annenplass. Hvor mye de klarte trenger vi ikke å gå helt i detalj på, men det var et stykke over 100kg på hver.

Det var riktig nok ikke håndball-formen som ble testet, men vi syntes allikevel at bilde var passende i anledning «familie» duellen. Her ser du Sondre Skare som ikke er redd for å vise frem sin fysiske form. PS. Bilde er fra før sesongstart. Foto: Bergen Håndball

Utenom på benkpress så leverte Herman Bredal Oftedal best på knebøy med Leander Myklebust Seime og Tord Vårdal hakk i hæl. Den nevnte kantspilleren leverte også varene i frivending.

Stig Andre forteller også at han syntes det var gøy å se den nylig friskmeldte Iben Hvidsten levere godt på testene. Blant annet i pull-ups var den «unge mannen» fra Kjøkkelvik god med 50kg ekstra vekt.

– All-over virker samtlige å være i god form, det er kjekt å se nå rett før startskuddet på vårprogrammet starter, sier Stig Andre.