Wittussen & Jensen klare som ny nettverkspartner – Bergen

Wittussen & Jensen klare som ny nettverkspartner

Wittussen & Jensen kommer inn som ny samarbeidspartner. Det er veldig gledelig at flere ser verdien av vårt nettverk, sier markedssjef Andreas Gjeitrem i Bergen Håndball.

Wittusen & Jensen kommer inn på ny avtale som gjelder resten av sesongen, men med opsjon på forlengelse til 2024. Ja det høres kanskje ut som en spillersignering, men det er faktisk slik at vi ser på partnere våre som gode medspillere. Derfor lager vi alle avtaler basert på håndballsesongen.

Sport vurderer spillere og deres prestasjoner, mens på marked og kontraktsforlengelse er det ofte markedsavdelingen som blir evaluert. Samtidig er vi jo opptatt av at det kreves engasjement fra begge parter, sier Gjeitrem.

Jan Harald Moldestad, daglig leder i W&J bergenskontor sier følgende om avtalen;

– For oss i W&J er nettverk viktig. Vi deltar i flere slike nettverk og har troen på denne måten og bygge relasjoner på.

Milda Louise Hansen viser frem hjemmetestene som W&J har på lager.

Kinnarps som er en av Bergen Håndball sine samarbeidspartnere stod som medarrangør på B2B dagen 24.november. Her fikk Moldestad og kollegaene se hvordan stemningen, menneskene og møtene ble gjennomført ettersom de deler adresse med nevnte Kinnarps.


– Jeg ble faktisk sittende å se håndballkampen mot Kolstad sammen med en god gjeng etter selve møtene, det virker til å være engasjerte og dyktig nettverkere. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med samtlige.

Wittussen & Jensen har allerede startet bidragene sitt til Bergen Håndball og har blant annet produsert flere effekter for klubben alt.

– Designer og selger i W&J, Milda Louise Hansen, får en viktig rolle i samarbeidet. Hun er vår mest kreative sjel og har allerede startet med å se på nye design for spennende produkter som vi kan forsterke merkevaren vår, avslutter Moldestad.

Wittussen & Jensen er ny samarbeidspartner i Bergen Håndball nettverket. Foto: Bergen Håndball