Billettsalget til Bergen-Drammen er åpent – Bergen

Billettsalget til Bergen-Drammen er åpent

Bergen Håndball har på de siste 2 kampene kapret 3 poeng. Nå står det nye 2 poeng på spill når Drammen gjester Bergen og Haukelandshallen.

Det er ennå håp om videre spill i Rema1000-ligaen for neste sesong. For selv om våre gutter har stilt seg selv (og oss) i en litt kjedelig situasjon så har 3 poeng på de siste 2 kampene vært en berikelse for troen på fornyet eliteseriekontrakt.

Kampen mot Drammen er nok på mange måter en av de viktigste oppgjørene vi har igjen. Misforstå oss rett, alle oppgjør er viktige – men onsdagens match mot de blå så er utgangspunktet nok vanskeligere enn andre kommende kamper. Det forklares naturligvis med gjestene sin tabellplassering og spillerstall. Det er nemlig et topplag som ikke taper håndballkamper som besøker Haukelandshallen og Bergen neste uke. 2 poeng i denne matchen er ikke avgjørende, men kanskje heller en bonus. For vi behøver nok ikke å vinne alle kamper for å få et nytt år i eliten. Forhåpentligvis vil vi holde oss med å vinne 5 av 7 resterende kampene. Dermed er Drammen-kampen nødvendigvis ikke livsviktig basert på poeng, men allikevel viktig av andre årsaker:

Seier mot en medaljefavoritt vil gi en solid mentalt «Boost».

Men for at dette skal bli en reell situasjon så trenger vi hjelp i fra deg. Nå har vi sjansen til å bygge haukelandshallen om til et fort som samtlige klubber på sikt vil frykte. Det kan bli helt avgjørende nå når vi går inn i de avsluttende rundene av sesongen.

Bli med oss i krigen, billetter til onsdagen kamp finner du her: