Fri entré mot den kommende stormakten Kolstad! – Bergen

Fri entré mot den kommende stormakten Kolstad!

Etter stortapet mot Drammen vil guttene bevise at det stadig er vilje – og håp om å spille Rema1000-ligaen til neste år. Dermed tilrettelegges det for fri entré for alle tilskuere når Kolstad gjester Haukelandshallen på søndag.

Bergen Håndball var før gårsdagens kamp inne i en fin periode med flere poeng på de siste kampene. Det så det også ut til at vi skulle fortsette med å gjøre etter første omgangen mot Drammen, men den påfølgende omgangen ga guttene en skikkelig realitetssjekk i forhold til klubbens tabellplassering. Allikevel, flere av spillere er klare på at en offensiv tilnærming mot storlaget Kolstad er den eneste veien tilbake fra et slikt surt nederlag som i går.

Vi vil fortsatt bevise at vi har noe i Rema1000-ligaen å gjøre, sier Ebbe Stankiewitcz før han følger opp…

– Vi skal helt klart gjøre alt for å revansjere tapet mot Drammen når vi får besøk av Kolstad på søndag!

Også gårdagens BB, som for øvrig har holdt en god form i de siste kampene – Tord Vårdal er klokkeklar på hva som ventes til helgen.

Vi skal slå tilbake, enkelt og greit!

Tord Vårdal har i de siste matchene vist god form og ble også i kampen mot Drammen kåret til vår beste spiller. Foto: Njål Arnar Johansen

Han kommer også med en solid oppfordring til alle som kunne tenkt seg å komme på kamp helt i inngangen på vinterferien.

Det er gøy at klubben legger opp til fri-entre, vi er helt avhengig av å ha så mange tilskuere som mulig i ryggen for å kunne heie oss frem til en utrolig viktig 2 poenger. Sannsynligvis kan denne kampen bli livsviktig for oss når poengene telles opp!

…Og som introen og Tord Vårdal røpte, så tilrettelegges det for fri-entre når Kolstad gjester Haukelandshallen på søndag. Billettene henter man i vår app (som du blant annet finner i appstore) eller via våre hjemmesider. Det vil være et begrenset antall plasser, så vi anbefaler deg til å være rask med å kapre deg din(e) billett(er).

SE OGSÅ: Tord Vårdal sine fantastiske redning mot Drammen