I dag har vi alt å vinne! – Bergen

I dag har vi alt å vinne!

En stor prøve stor for tur når Kolstad gjester Haukelandshallen i kveld. Som vi beskriver nedenfor så blir jobben svært vanskelig, men vi har allikevel et «hemmelig» våpen som kan bli utslagsgivende på parketten i kveld!

Den kommende stormakten begynner å få på plass alle kortene før jakten på trofeene skal «begynne». For denne uken ble det kjent at Christian Berge har etter langt om lenge signert for trønderne fra Kolstad. Han starter i jobben allerede neste uke og skal gå inn i et større trenerteam for det hardt satsende laget. Det betyr at den avtroppende landslagssjefen ikke rekker kveldens kamp og blir nok ikke å se på trenerbenken i kveldens oppgjør.

Om det er positivt eller ikke for Bergen Håndball er vanskelig å si. Men det som er realiteten er at i dag er vi mer eller mindre nødt til å vinne for å holde følge med Haslum og Sandefjord. Det blir ingen enkel oppgave. Kolstad begynte sesongen dårlig og utenfra virket det som at det begynte å spøke litt for storsatsningen fra Trondheim som blant annet har signert Sander Sagosen og Torbjørn Bergerud for kommende sesonger. Men på slutten av høstprogrammet har de klart å snu trenden og har siden den gang holdt stø kurs mot øvre del av tabellen. Nå ligger dem som nummer 6 og har posisjonert seg godt i henhold til både sluttspill og medaljemuligheter (2 poeng opp til Runar på 3. plass).

Dagens motstandere kommer til Haukelandshallen etter å ha vunnet 6 av de 7 siste kampene. I kampmiksen finner vi blant annet kamper mot ØIF Arendal, Runar og Elverum. Kun sistnevnte klarte å beseire rødtrøyene. For å gjøre vondt verre så er Kolstad-spilleren Gabriel Ask Setterblom toppscorer så langt i årets Rema1000-ligaen med 133 kasser på 20 kamper. Han snitter på 6,7 scoringer per kamp og er definitivt en som vi må holde øye med.

Trønderne har også hatt overtaket på Bergen i de siste kampene og slo oss i Framohallen i fjor samt at de vant det omvendte oppgjøret i år.

Ebbe Stankiewicz og resten av Bergen Håndball står ovenfor en stor oppgave når Kolstad gjester Haukelandshallen i kveld. Her i fra oppgjøret mot Haslum som Bergen Håndball vant. Foto: Njål Arnar Johansen

Så finnes det noe som er i vårt favør før kveldens kamp?

Ja.

I dag har vi alt å vinne. Vi spiller nok engang med kniven på strupen og 2 poeng kan bli livsviktig i forhold til overlevelse. Sist vi hadde et press som i dag var hjemme mot Haslum. I den kampen klarte vi å snu på momentum og endre definisjonen på hva det betydde for oss. Vi så muligheten og vi tok den. Presist det er hva guttene blir nødt å gjøre mot Kolstad i Haukelandshallen i kveld.

Snu opp ned på situasjonen og bruke presset til vår fordel.

Vi har åpnet opp for at alle skal kunne få se kampen gratis i Haukelandshallen. Vil du på håndballkamp så kan du finne din(e) gratis billett(er) her >>