En uke fylt med lokale håndballskoler! – Bergen

En uke fylt med lokale håndballskoler!

Bergen Håndball har i denne uken vært aktive på sidelinjen på lokale håndballskoler rundt om i regionen vår. Les hva guttene tenker – og se bildene fra de ulike håndballskolene nedenfor!

Det var duket for vinterferie og en ny runde med lokale håndballskoler rundt om i regionen vår. På besøkslisten så sto blant annet Åsane, Askøy, Bønes, Bjørnar, Os, Fana og Stord for tur.

Det var flere store smil å spore blant barna, men også guttene fra Bergen Håndball dro godt på smilebåndet under de mange håndballskolene.

– Hehe, ja det er veldig givende å se så mange engasjerte unge håndballspillere som koser seg, sier Sebastian Mossestad før han legger til.

– Så håper jeg også at de syntes det var litt ekstra stat å få besøk av oss, smiler han.

Marius Haugstvedt, Sander Elgestad og Sebastian Mossestad besøkte håndballskolen i Åsane. Foto: Privat

Bergen Håndball kapteinen, Fredrik Clementsen var som ved sist håndballskolen i høstferien utstasjonert på Os. Denne gangen hadde han med seg Leif-Erik Brenne.

– Håndballskole er jo en genial ting for å gi barn og unge et ekstra treningstilbud i feriene. Det er spesielt gøy å se så mange i forskjellige aldre. Det er også gøy å se at håndballskole er et attraktivt tilbud for så mange barn og unge i og rundt om i Bergen, sier Bergen Håndball kapteinen.

Fredrik Clementsen og Leif-Erik Brenne storkoste seg på Os. Foto: Privat

Også Bergen Håndball trener Fredrik Ruud skryter av aktivitetstilbudet og av guttene etter de mange håndballskolene.

– Det er utrolig kjekt å se at så mange barn og unge stille på håndballskoler. Vi vet hvor mye håndball gir oss, og at vi kan få muligheten til å være med på å skape større motivasjon og inspirasjon for unge talenter er utrolig gøy. I tillegg til at dette skal være plattformer for inspirasjon og læring så er det også bidragsytende til at barna får etterlengtet sosial kontakt etter en lang korona-periode.

Det er også midlertidig daglig leder i Bergen Håndball, Andreas Gjeitrem enig i.

– Det er ekstremt viktig for Bergen Håndball å være ute på aktiviteter som klubbene gjennomfører. Etter en tøff tid med pandemi så er det givende å se unge håndballtalenter får trene igjen. Det er kjekt at vi kan bidra til barn syntes det er litt ekstra gøy å trene håndball!

SE OGSÅ: Video fra håndballskole høsten 2021