Haslum seier setter press på Bergen Håndball – Bergen

Haslum seier setter press på Bergen Håndball

Haslum vant i går kveld mot et svakt Nærbø i en kamp som setter enda mer press på Bergen Håndball. Nå må Bergen Håndball vinne de resterende kampene for å ha sjans til å overleve. Innspurten starter allerede på søndag!

En seier for de rødkledde fra Østlandet var viktig i gårsdagens kamp mot Nærbø. Haslum klatrer dermed opp på 16 poeng med 3 kamper igjen å spille. Det er 1 poeng mindre enn hva våre gutter kan få totalt. For dersom Bergen Håndball vinner de resterende kampene så er vi oppe på 17 poeng.

Bergen har også en fordel på Haslum på innbyrdes dersom det etter ferdigspilt serie skulle ende likt.

Det er det stadig muligheter for. Selvsagt så skal det en del til for at vi havner i en slik situasjon, men det er faktisk ikke så «off» som man skulle tro.

For de rødkledde fra Bærum skal i de neste kampene møte Halden i Remmenhallen (noe som alltid viser seg å være ekstremt tøft). Storklubben ØIF Arendal på bortebane og en av medaljefavorittene, Runar, i siste runde.

Det er altså et vanskelig program som gjenstår for østlendingene. Inne i denne miksen om siste kvalikplass befinner også Sandefjord seg i, men ettersom det er Haslum som leder an i kappløpet så ligger fokuset mest på dem.

Bergen derimot skal som sagt vinne resten av kampene. I de kommende kampene skal vi blant annet møte Fjellhammer i Haukelandshallen. Den kampen spilles allerede til søndag og blir som du forstår utrolig viktig.

De grønne og gule østlendingene har levert sakene sine godt i årets rema1000-liga, og nå drømmer de om sluttspill. I tillegg har de slått oss allerede 2 ganger i år i noen svært jevnspilte oppgjør i både serie og NM-kvartfinale.

Men nå har trenden snudd litt for helgens gjester som kun tatt 3 poeng på de siste kampene. I tillegg har vi fått endret kurs fra den grufulle høstsesongen og tatt flere og flere poeng. Bergen Håndball har også noe å revansjere mot Fjellhammer etter de overnevnte tapene – så her har vi alt å vinne.

Den holdning er også å spore på sport. For det er definitivt en offensiv gjeng som står klar for å ta imot Fjellhammer i Haukelandshallen på søndag.

SE BILLETTER TIL OPPGJØRET MOT FJELLHAMMER HER >>