Det er på tide med «revansj» – Bergen

Det er på tide med «revansj»

I morgen møtes Bergen Håndball og Fjellhammer for 3. gang denne sesongen, og det eneste som teller er 2 poeng og revansj!

Det er et Fjellhammer lag som kommer med selvtillit før morgendagens oppgjør i Haukelandshallen. For etter en periode med flere dårlige kamper er de grønne og gule østlendingene tilbake på vinnersporet. I sist hjemmekamp slo de vår tabellnabo Sandefjord i en kamp som Fjellhammer hadde full kontroll i.

Nå står Bergen Håndball på programmet i en kamp som betyr mye for begge lag. Vi må vinne for overlevelse i eliteserien mens Fjellhammer drømmer om å nå sluttspill.

Hovedtrener Fredrik Ruud forteller før oppgjøret at 2 poeng er steinviktig mot Fjellhammer, men at troppen ikke har gått noe dypere inn i hva som skjer dersom det skulle bli tap og et potensielt nedrykk.

– Vi har ikke snakket om et potensielt nedrykk. Det vi har valgt å fokusere på er det vi kan gjøre noe med. Vi skal ut å angripe. Fjellhammer et et godt lag som står opp for hverandre og fighter bra. Noe som gjør at de kan være krevende å overliste.

Fredrik Ruud og Vidar Gjesdal vet at morgendagens kamp kan stå for utfordringer. Men er klare for å ta 2 nye poeng i Haukelandshallen. Her fra hjemmeseieren mot Haslum. Foto: Njål Arnar Johansen

Fredrik Ruud forteller at i tillegg til at morgendagens motstandere fungerer godt kollektivt så er det også flere spillere med x-faktor i spore i Fjellhammer troppen.

– Loke Brasen bakerst er vært veldig god i det siste og det kreves en del å lage mål. Fremover har Benjamin Berg (som er klar for Elverum etter sesongen) vært toneangivende sammen med Trym Skoglund. I tillegg har de mange høyrehendte bakspillere man er nødt til å forbedre seg på.

Så langt i år har Bergen Håndball møtt Fjellhammer i to oppgjør. Første i NM-kvartfinalen i Framohallen, hvor Bergen startet oppgjøret godt med ble overlistet av de lure østlendingene. Der etter gjestet vi Lørenskoghallen i et oppgjør som endte med stygge sifre (30-21). Det er altså mye å revansjere i morgen kl. 18:00 i Haukelandshallen!