Klubb uttalelse vedrørende nedrykk – Bergen

Klubb uttalelse vedrørende nedrykk

Vi har rykket ned. Det er ekstremt skuffende og vi er utrolig lei oss. Det er riktignok et scenario vi har sett komme den siste tiden, samtidig så har vi hele tiden håpet på at det kunne være mulig å overleve. 


Vi har denne sesongen hatt en ekstremt lokal spillertroppen med hele 12 av 18 spillere fra gamle Hordaland. Tar vi med Vestland fylke så er 14 av våre spillere oppfostret i regionens breddeklubber. For Bergen Håndball er det viktig å heie på miljøene som jobber knallhardt for å skape fremtidens håndballspillere. Vi tror det er viktig at dagens barn og unge ser at det er mulig å spille for byens lag. Allikevel Bergen som håndball-by har behov for flere lag på høyere nivå og ikke minst enda flere ungdommer som tar del i vår fantastiske sport.

Vi er helt avhengig av samarbeid – og kompetansedeling mellom klubbene.

Derfor skal vi nå riste av oss skuffelsen og se fremover. Innen noen uker skal vi lansere et meget spennende samarbeid som vi tror kan bli en inspirasjon for mange. Vi skal samle klubber og snakke om fremtiden, vi skal løfte blikket og jobbe enda hardere politisk for å tilføre nye spilleflater i regionen.

Det jobbes nå målrettet for å sikre en konkurransedyktig spillertropp, og skape rammebetingelser for å sørge for at man igjen skal kunne spille på det øverste nivået. Samtidig skal vi bruke tiden fremover på å besøke flere ulike miljøer og skape aktiviteter for barne og unge.

Det er mye jobb, men vi er klare.