Det handler om å avslutte sesongen på en god måte – Bergen

Det handler om å avslutte sesongen på en god måte

Bergen gjester i kveld Nordstrand Arena for å spille mot sluttspilljagende Bækkelaget.

I kveld er første oppgjør av de 3 resterende kampene til Bergen Håndball for denne sesongen. Som kjent rykket klubben ned mot Fjellhammer for noen uker siden og dagens kamp er «uvesentlig» sånn rent resultatmessig.

Men som hovedtrener Fredrik Ruud tidligere har uttalt så er det fortsatt mye å spille for. Dagens kamp mot Bækkelaget er på mange måter den beste muligheten for guttene å ta steg og utvikle sitt spill – i tillegg er det nå, helt naturlig, mindre som står på spill når nedrykket er et faktum. Forhåpentligvis vil det bidra til noe lavere skuldre og et smil eller to om munnen i slutten av en sesong som på ingen måte har gått vår vei.

Det handler rett og slett om å avslutte sesongen på en god måte.

Fredrik Ruud og Vidar Gjesdal har hatt en tøff tid fra sidelinjen denne sesongen. Nå håper de at guttene avslutter sesongen på en god måte. Foto: Njål Arnar Johansen

Dagens motstandere har derimot mye å spille for. Det står potensiell en sluttspillplass på spill for Bækkelaget. På 8. plass ligger Fjellhammer med nettopp de gule og blå fra Nordstrand hakk i hæl med 1 poeng bak.

Dermed vil dagens kamp være utrolig viktig for Emil Midtbø Sundal og co. Sundal har for øvrig vært som i tidligere sesonger livsfarlig foran mål – og selv om han ikke ligger helt i toppen av toppscorer listen i år så kan det forsvares med at han ikke har vært tilgjengelig til alle kamper. Han har et imponerende snitt med nesten 7 scoringer per kamp, noe som uten tvil er riktig imponerende. Det blir viktig å holde et øye med han i dagens kamp.

Også Trym Korperud Johnsen har hatt en imponerende sesong for Bækkelaget, og var blant annet nylig å se i den norske landslagsdrakten under Christian Berges siste kamper for Norge.

Alt i alt så er det uten tvil et godt og tent lag vi møter i Nordstrand Arena i kveld – men våre gutter har planer om å virkelig bite fra seg og gi kamp hele veien inn!

Se kampen mot Bækkelaget direkte på direktesport fra klokken 18:00