Jens Dolberg bytter ut Bergen med Bækkelaget – Bergen

Jens Dolberg bytter ut Bergen med Bækkelaget

Vår hardtskytende danske som kom til Bergen Håndball før sesongen flytter over vidden. Han har signert for Bækkelaget og er dermed ferdig i Bergen etter sesongen.

Jens Dolberg har signert for Bækkelaget. Den hardtskytende dansken som signerte for Bergen før sesongen flytter dermed til Oslo etter sesongslutt.

Han kom til Bergen Håndball før årets sesong.

– Det har vært veldig spennende og lærerikt. Jeg har virkelig nytt å være her i Bergen og har fått venner for livet, forteller dansken.

Han forteller videre at selv om tiden i Bergen har vært kjekk så har den også vært tung for han rent sportslig sett.

– Vi har ikke vært gode nok. Det har vært utrolig frustrerende. Vi kriget i hver kamp og håpte på at det skulle snu, men dessverre ble det ikke slik. Det har rett og slett vært en utrolig kjip sesong for oss. Vi fant dessverre aldri den gode rytmen.

Jens Dolberg bytter den mørkeblåe drakten ut med gul og blått for neste sesong.

Nå (etter sesongslutt) flytter Jens Dolberg og hans danske kjæreste til Oslo for å spille i Bækkelaget.

Det blir en ny opplevelse for oss. En ny by og et nytt kapittel i Norge. Jeg gleder meg til å fortsette med eliteserie-spill i den norske Rema1000-ligaen.

Jens avslutter med å takke for oppholdet i Bergen.

Ja, jeg vil gjerne takke alle involverte i året sesong. Både spillere og administrasjonen i klubben, og selvsagt også alle våre frivillige og publikummere. Hvem vet, kanskje vi engang i fremtiden ses igjen, smiler han lurt.

Bergen Håndball ønsker å takke Jens Dolberg for innsatsen i Bergen Håndball og ønsker han lykke til videre etter sesongen!