De kommende nettverksaktivitetene! – Bergen

De kommende nettverksaktivitetene!

Det er stadig flere markedsaktiviteter igjen for «sesongen». Se hva som skjer og få oversikt over de kommende nettverksaktivitetene her!

Det ble dessverre ingen stor sesong for Bergen Håndball på håndballbanen, men for klubbens samarbeidspartner nettverk er saken annerledes. Fremover skal det arrangeres flere kjekke begivenheter for våre fantastiske støttespillere. Først ut er Ulriken opp.

Fredag 29 April arrangerer vi Ulriken opp

Ulriken opp lyder kanskje beintøft kappløp for de fleste, men sannheten er at det ikke er så tungt som en skulle tro. Deltakerne ble delt opp i hver sine lag og sammen skal de finne ut hvor fort (eller sakte) de kan nå toppen. Det er ikke lov med tidstakende hjelpemidler og det er nemlig slik at laget som kommer nærmest sin tid vinner. I år skal vi også samle deltagerne til grilling og hygge etter endt aktivitet.

Vi kommer tilbake med mer informasjon og påmelding når det nærmer seg.

Fredag 27 mai blir den årlige golfturneringen på Bergen Golfklubb


Fredag 27 mai blir den årlige golfturneringen avholdet. Det finner naturligvis ved Bergen Golfklubb. I år som tidligere vil også spillere/trenere i Bergen Håndball være en del av deltagerne. Formatet blir slik at du kan delta selv om du har liten erfaring fra golfspill tidligere.

Mer informasjon og påmelding blir også gjort tilgjengelig når tiden nærmer seg.