Herman Bredal Oftedal fortsetter karrieren i eliteserien – Bergen

Herman Bredal Oftedal fortsetter karrieren i eliteserien

Herman Bredal Oftedal flytter etter sesongen videre til Kristiansand. Han fortsetter dermed karrieren i eliteserien i sørlandshovedstaten.

Herman Bredal Oftedal skifter klubb til KRS topphåndball. Det vil si at han fortsetter å spille kamper i mørkeblått, men dessverre ikke for Bergen Håndball.

Overgangen gjør at hovedpersonen mest sannsynlig fortsetter karrieren i eliteserien da Kristiansand rykket opp før året sesong og ligger per nå med 1 kamp tilbake på 9. plass (kvalifikasjonsplass) et poeng bak Halden på den siste sluttspillplassen.

Herman syntes det er kjipt at han nå forlater Bergen, en by som han har trivdes godt i.

– Tiden i Bergen har vært 10/10 en fantastisk gruppe og så mange flotte mennesker rundt spillergruppen. Jeg har virkelig storkost meg.

Han er positiv for veien videre for Bergen Håndball, på tross av at det blir uten han.

– Jeg er positiv og veldig ambisiøs når jeg tenker om fremtiden til Bergen Håndball. Det er synd at prosjektet har fått en dårlig start med tanke på et nedrykk. Men dette er langt fra slutten, det er masse flinke mennesker i og rundt klubben som jobber veldig hardt for at Bergen Håndball skal komme dit man ønsker.

Saken fortsetter under bilde.

Både Herman Bredal Oftedal og Jens Dolberg drar videre etter sesongslutt.

Han forteller at det først og fremst var hans nåværende utvikling som var i fokus når han bestemte seg for å skifte klubb til Kristiansand fra neste sesong.

– Årsaken for flyttet for min del handler om min egen personlig utvikling. Når KRS tok kontakt med meg var det en veldig spennende dialog. Når i tillegg man har muligheten til å fortsette i Rema 1000-Ligaen så var det også til syvende og sist det jeg ønsket for min egen del.

Han avslutter med at han gleder seg til å møte Bergen Håndball i eliteserien 2024/25 sesongen.

– Jeg gleder meg allerede til den kampen. Det blir skikkelig gøy!

Bergen Håndball vil gjerne takke Herman Bredal Oftedal for innsatsen i Bergen Håndball. Men det gjenstår stadigvek en kamp igjen for Herman i Bergen drakt. Bli med og takk flere av guttene av når Nærbø gjester Framohallen i sesongens siste kamp.