TORD MOEN VÅRDAL SIGNERER NY KONTRAKT MED BERGEN HÅNDBALL – Bergen

TORD MOEN VÅRDAL SIGNERER NY KONTRAKT MED BERGEN HÅNDBALL

Vår eminente sisteskanse Tord Vårdal signerer ny avtale med Bergen Håndball og er klar for nye år i klubben!

Tord Moen Vårdal signerer ny avtale med klubben. Sisteskansen har tidvis herjet i Bergen buret denne sesongen og har vært en av lagets desidert beste spillere.

Nå skriver han altså en ny avtale med klubben noe som hovedpersonen selv er svært fornøyd med.

– Sist sesong var et mareritt. Jeg elsker denne klubben og jeg vil gjøre alt jeg kan for å få den opp igjen der den hører hjemme, sier Tord før han utdyper ytterligere.

– Det er selvfølgelig kjedelig at vi må ned i 1.divisjon, men jeg føler at vi fortsatt er den eneste herreklubben i Bergen som tørr å stikke seg frem med drømmer og ambisjoner om å øke håndballinteressen i byen. Jeg håper og tror at vi klarer å komme oss opp igjen til eliteserien på første forsøk. Bergen fortjener et eliteserielag på herresiden.

Tord Vårdal har vært en av Bergen Håndball sine beste spillere denne sesongen. Nå signerer han ny kontrakt med klubben.

Sisteskansen har nå signert en to årsavtale med klubben og velger å se på det positive når klubben tar fart på livet i 1. divisjon til neste sesong.

– Jeg tenker at det kan bli kult å ha et så konkret mål som opprykk for neste sesong. Jeg har aldri opplevd det å skulle kjempe om å rykke opp før, og det er noe som trigget meg når jeg skulle signere ny avtale.

Han forventer at det vil være gode sjanser på å rykke opp igjen på tross av at klubben skal ut å hente flere nye spillere.

– Det kommer nok en del nye spillere, noe jeg tror kan være veldig positivt med tanke på å bygge et nytt og slagkraftig lag for 1. divisjon.

Saken fortsetter under bilde.

Men selv om han liker tanken om et «nytt» lag og utfordringen om å rykke direkte opp, så er hovedpersonen også dønn ærlig på at det ikke er nivå 2. i Norge som står øverst på ønskelisten hans. Han forteller at blant annet utlandet er fristende en gang i fremtiden.

– Jeg har noen personlige ambisjoner, både ute og her hjemme. Per nå er ambisjonen å bli så god som mulig i Bergen Håndball. Her kan jeg utvikle meg ytterligere og såpass bra at jeg forhåpentligvis blir god nok til å spille i utlandet på et tidspunkt. Selvfølgelig drømmer jeg som alle andre også om å vinne titler, men det er først og fremst utvikling som er stikkordet her.

Han tar en kort pause før han trekker på smilebåndet og sier…

– Hvis det å vinne 1.divisjon kan regnes som en tittel, så er det gode muligheter for det allerede neste sesong. Jeg tror også at det er gode muligheter til å overraske med å komme langt i NM, slår Tord Vårdal fast!

Vidar Gjesdal: – Ekstremt viktig!

Trener og sportslig leder, Vidar Gjesdal sier at resigneringen av Tord Moen Vårdal er ekstremt viktig for klubben.

Dessverre har det vært mange som har valgt å forlate klubben ved sesongslutt. Derfor er signeringen av Tord Moen Vårdal ekstremt viktig. Han har vært en av bærebjelkene for laget denne sesongen og er kanskje den spilleren som har vært aller-aller best for Bergen Håndball. At han nå signerer ny avtale med klubben når vi skal jage opprykk neste sesong kan være helt avgjørende.

Vidar er tydelig på at re-signeringen sier mye om Tord.

– Vi vet at Tord har et fremtidig ønske om å spille i utlandet, derfor står det respekt i valget hans om å signere ny avtale og spille i 1. divisjon i (forhåpentligvis) et år. Han er en type som passer godt inn i hva vi bygger her og vi kan merke at han brenner for prosjektet og klubben Bergen Håndball. Det er helt utrolig viktig!

Tord Moen Vårdal og resten av Bergen har stadig vekk en kamp igjen i eliteserien i årets sesong. Først kommende lørdag så kommer Nærbø på besøk. Kampen spilles hjemme i Framohallen og billetter kan du finne her.