Derfor er det viktig å avslutte sesongen med seier – Bergen

Derfor er det viktig å avslutte sesongen med seier

Selv om Bergen Håndball har rykket ned fra eliteserien så er det stadigvek viktig å vinne når Nærbø gjester Framohallen.

Det er i kveld duket for sesongavslutning i Framohallen når Nærbø gjester Bergen. Før kampen ligger gjestene og kjemper om den viktige 5 plassen som kan gi en fordel inn i sluttspillet. Vi derimot rykket som kjent ned for noen runder siden og må se oss nødt til å avslutte sesongen etter kveldens kamp.

Men det det har vi tenkt å gjøre med stil.

I høst åpnet vi sesongen borte mot Nærbø i et oppgjør som svingte frem og tilbake. Nå gjester rogalendingene Framohallen for årets siste kamp i et oppgjør som flere av våre sentrale spiller takker for seg i.

Derfor er det viktig å avslutte sesongen med en seier. For å 1) takke av våre gutter med et smil om munnen og 2) skape entusiasme selv om det blir et år i første divisjon.

…og etter et slik tøft år sportslig sett, hvor vi har vært med i samtlige oppgjør og allikevel har endt med tap, så fortjener guttene å avslutte sesongen med å skape en siste god opplevelse sammen på banen.

Men det blir ikke lett!

Nærbø har utviklet seg godt sportslig i de siste sesongene og det er meldt mange tilreisende fra Jæren. Dermed kan det nok sies at gjestene er favoritter i Framohallen i kveld, men det passer oss fint. For det er som underdogs det er gøyest å vinne!

Billetter til kveldens oppgjør finner du her.