Lokalderby med Bertel O Steen og Lerøy i spissen! – Bergen

Lokalderby med Bertel O Steen og Lerøy i spissen!

Det nærmer seg årets 2. lokalderby. Denne gangen er det hjemmekamp i Sotra Arena mot Fyllingen, og flere av våre største sponsorer tar en stor aktiv rolle på kampdag!

Det er en fornøyd Margunn Vik, arrangementssjef i Bergen Håndball som forteller nyheten om det kommende byderbyet.

– Det kommer til å bli en fest. Sotra har vært svært gode til å mobilisere og tilrettelegge for gode rammer i hallen. I tillegg har flere av våre fremste sponsorer tatt en stor aktiv rolle i det kommende byderbyet.

Margunn sikter blant annet til Bertel O Steen som har stor lovnader før oppgjøret.

– Vi tar med oss 3 biler til Sotra Arena og stiller de opp utenfor med vimpler og det hele. Vi håper også at vi skal få muligheten til å kunne vise frem noen av bilene inne, det ville vært utrolig kult, forteller Sander Davidsen Raa fra Bertel O Steen

Han forteller at det også planlegges flere konkurranser fra Bertel O Steen sin side.

– Vi ønsker jo å gjøre dette skikkelig, så da smeller vi også til med et par konkurranser. Den ene konkurransen vil Iben Hvidsten fra Bergen Håndball hjelpe oss med. Vi lurer på hvor mange mål Bergen Håndball kommer til å score i byderbyet. Vinneren av konkurransen får låne en splitter ny Kia EV6 en valgfri helg, så nå håper vi mange melder seg på når konkurransen går live i Bergen Håndball sine sosiale medier på oppløpet mot kampen.

Se videoen fra sist Bergen Håndball besøkte Bertel O Steen. Video: Bergen Håndball

– I tillegg ønsker vi jo selvsagt å gjøre noe mer på selve arrangementet. Vi har fått muligheten til å avholde «pause-underholdning», og her inviterer vi barna ut på banen for å prøve å treffe tverrliggeren. Dette blir skikkelig gøy, slår Sander fast.

I tillegg til at Bertel O Steen vil være sentral under byderbyet, så vil også Lerøy være en sterk bidragsyter til å skape de beste rammene rundt oppgjøret på Sotra.

– Normalt har vi typisk kampmat som pizza og hotdog. Denne gangen ønsket vi å gjøre litt mer utav det, og utfordret Lerøy på dette. Under byderbyet vil en kunne kjøpe diverse sushi og sushibowls, noe som vi tror kommer til å bli «en hit!», sier Margunn i Bergen Håndball.

Margunn forteller videre at det er ingen som trenger å fortvile visst fisk ikke er favoritt maten.

– Vi kommer nok også til å stille med annet mat og drikke i kampshoppen, så en skal nok ikke være redd for å ta middagen i Sotra Arena, smiler hun.

Vil du på kamp i Sotra Arena når Bergen tar i mot Fyllingen til årets 2. byderby? Du kan se billetter til oppgjøret her.