Vidar Gjesdal: – Herulf kommer til å få poeng snart, vi må sørge for at det ikke blir mot oss – Bergen

Vidar Gjesdal: – Herulf kommer til å få poeng snart, vi må sørge for at det ikke blir mot oss

Det er allerede tid for en ny kamp i 1. divisjon. Vi er reist til Moss for å jakte nye 2 poeng.

Allerede få dager etter hjemmeseieren mot Nordstrand så er vi klar for et nytt oppgjør. Denne gangen er det bortebane mot serie-jumbo Herulf Moss. Østlendingene har slitt voldsomt og har stadig ikke tatt poeng i årets 1. divisjon. Det liker ikke Vidar Gjesdal.

– Herulf kommer til å få poeng snart, vi må sørge for at det ikke blir mot oss.

Selv om Vidar er klar på at guttene skal løse oppgaven i dag, så er det avgjørende at man går inn til kampen med en sult om flere poeng.

– For oss er alle kampene like viktig og jeg håper i tillegg til at poengene blir med hjem at vi får mange spillere i gang og får jobbet med relasjonene i spillet vårt. Spesielt i slike kamper hvor alle forventer en seier, så er det viktig at vi går inn til kampen med en vilje og lyst om å gi alt for hverandre.

Han utdyper…

– Vi trenger å bli sikrere på hverandre og slike kamper er viktig å bruke godt i så måte. Vi skal ha respekt for alle motstandere, så håper vi på en ny god prestasjon, mens han minner tilbake til Nordstrand kampen.

– Vi var godt fornøyd med de siste 30 minuttene mot Nordstrand. Det er nok en påminnelse om hvor viktig det er å treffe med rett nivå på aggressiviteten i forsvaret. I første omgang slipper vi 26 skudd på målet vårt, det er fryktelige tall. Etter pause er vi på et helt annet nivå og da slipper vi nesten ikke motstanderne til i det hele tatt.

Se kampen mot Herulf Moss på Tv2play fra 16:55, kampen finner du her!