Nicolai Daling er klar for Bergen Håndball! – Bergen

Nicolai Daling er klar for Bergen Håndball!

Også bestevenn av Eskil Dahl Reitan, Nicolai Daling som har herjet for Charlottenlund i årets 1. divisjon skifter til Bergen Håndball etter sesongen!

Nicolai Daling er klar for Bergen Håndball. Han kommer i likhet med sin lagkamerat og bestevenn Eskil Dahl Reitan fra Kolstad (har spilt den siste tiden med Charlottenlund) til Bergen, noe som hovedpersonen selv gleder seg veldig til.

– Det er flere grunner til at jeg har valgt å signere for Bergen. Jeg har veldig trua på prosjektet. Det er virker veldig profesjonelt, og det ser ut som en gjeng med sultne spillere, som satser hardt. Målet er selvfølgelig og kommer tilbake til Rema-1000 ligaen. Om det ikke skjer denne sesongen, så er jeg veldig innstilt på å bidra mitt ypperste for at det skjer neste sesong. En annen viktig faktor for at jeg drar til Bergen er at jeg ønsker å prøve noe helt nytt i en helt ny by, for å utvikle meg som person i tillegg til at jeg tror det er et fint steg å ta som spiller.

Han følger raskt opp…

Jeg er jo en spiller som har mine største styrker fremover på banen. Jeg har et greit skudd, og tar også en del dueller. En smart spiller som også er god til å spille opp de rundt meg i gode situasjoner.

Nicolai snakker engasjert om den kommende klubben sin og trekker frem blant annet at spillertroppen ikke bare er sultne på å vise seg frem, men også at det finnes mange spennende profiler i laget.

– Troppen er veldig spennende. Gode spillere i alle posisjoner. Jeg registrer jo at det er en del unge spillere, men at det også er en del spillere med mye rutine. Sistnevnte tror jeg blir vår store fordel, spesielt i tøffe og jevne kamper, så jeg gleder meg til å slutte meg til troppen i sommer.

Ikke uventet så er også Nicolai fast bestemt på at opprykk er det som gjelder.

Jeg synes Bergen har gode muligheter allerede i år (til å rykke opp). Jeg drar til Bergen for å rykke opp, og det skal vi klare!

Han følger opp…

– Jeg ønsker å bidra til at Bergen spiller i Rema-1000 ligaen. Og jeg ønsker å spille for Bergen i rema-1000 ligaen. Det er hovedmålet mitt. Ellers så ønsker jeg å utvikle meg mer som spiller, og ønsker at vi som lag utvikler oss såpass mye at vi har en mulighet til å etablere oss i den øverste divisjonen.

Nicolai Daling er klar for Bergen Håndball. foto: Kolstad Håndball

Bytter ut fastplass i Charlottenlund til konkurranse i Bergen

Selv om Nicolai har vært tilknyttet Kolstad-stallen så har han spilt samtlige av sine siste kamper for Charlottenlund i 1. divisjon i stedet. Nå er han klar på å ta opp kampen om en fastplass i Bergen.

– Jeg tror det blir veldig greit å bytte til Bergen. Nå spiller jeg alt av kampene mine for Charlottenlund. Med unntak av en del kamper for Kolstad i høst når det var noen skader der. Ellers så trener jeg faste dager med Kolstad og faste med Charlottenlund. Det har funket fint denne sesongen, og har lært veldig mye av spillerne og trenerne i Kolstad som jeg skal ta med meg til Bergen.

Han forteller at det skal bli godt å ha fokuset utelukkende på en klubb.

– Det er klart det skal bli godt å kun tenke på Bergen Håndball. Jeg gleder meg til å ha alt fokuset mitt på ett sted og en klubb. Jeg vet at Bergen er en profesjonell klubb, så jeg tror det bli en veldig bra overgang som jeg ser veldig frem til!