Ny spiller på plass til morgendagens kamp – Bergen

Ny spiller på plass til morgendagens kamp

Høyrekanten Øystein Mostad (18) er klar for Bergen Håndball resten av sesongen. Stortalentet har herjet i 3.div for Eid IL og skal nå prøve seg på høyere nivå. Mostad er tatt ut i troppen til morgendagens kamp mot Nøtterøy.

Øystein Mostad etter at overgangen ble klar.


Øystein Mostad kommer fra Eid Håndball, men har tidligere spilt for Kristiansund HK og i representert Molde HK i Lerøy sammenheng. Mostad har signert en avtale som i første omgang gjelder ut sesongen og han skal supplere Tobias Holm som har vært alene på den posisjonen hele sesongen.

Vidar Gjesdal gleder seg over signeringen; » Vi har hatt Mostad nede på trening ved en del anledninger etter jul. Han er en spennende spiller med god høyde og fint avslutningsrepertoar. Gjesdal påpeker samtidig at Mostad skal få vokse med oppgavene og forhåpentligvis fortsette sin fine utvikling med høyere nivå på trening og kamp. Øystein kommer til å pendle frem mot sommeren og det helt i tråd med at klubben ønsker å ha spillere på hospitering fra hele Vestlandet. At vi nå signerer Øystein gjør vi i forståelse med spiller og klubb, han vil få en viktig rolle som supplement til Tobias, avslutter Gjesdal.

Bergen Håndball vil også takke Eid IL for meget konstruktiv og fin dialog. Det ble travelt på deadline day med å rekke overgangsfrister, men her var Eid IL meget behjelpelig, sier Andreas Gjeitrem fra klubben sportslige utvalg.

– Jeg er veldig glad for at Bergen Håndball kom på banen, jeg har lyst å være en del av satsingen og synes at spillergruppen er enormt spennende. De har tatt meg fint i mot når jeg har vært på besøk og jeg gleder meg til å bli en fast brikke på laget, sier den høyreiste høyrekanten.

Hva tenker du om oppgavene fremover?

– Det å bytte til en klubb som har store ambisjoner og være med å kjempe om opprykk trigger meg, jeg har veldig lyst å bidra til at vi skal klare å komme tilbake på øverste nivå. Jeg vet at pendlingen kommer til å bli krevende, men med fin kommunikasjon med trenerteamet så tror jeg vi skal løse det bra, smiler den offensive unggutten.

Mostad ønsker å takke Eid IL;

Tiden jeg har hatt i Eid har vært helt suveren, samtidig har jeg store ambisjoner med håndballen. Jeg har vært på tre samlinger med LM2004 og det ga utrolig mersmak. Det var stor forståelse fra spillere og trener når jeg informerte lagkameratene om overgangen tidligere i uken, det betyr mye for meg. Forhåpentligvis er jeg en av mange andre som skal få muligheten oppover i divisjonssystemet fra håndballmiljøet i Eid, avslutter en takknemlig Mostad

Har du lyst å se Øystein Mostad debutere for Bergen Håndball mot Nøtterøy søndag 19.02 klokken 16:00 så kan du kjøpe billetter her.