Innkalling til årsmøte – Bergen

Innkalling til årsmøte

Styret innkalling herved til årsmøte for medlemmer i Idrettslaget Bergen Håndball 30. mars klokken 17:00 Klasserommet Framohallen. Allestadveien 16, 5142 Fyllingsdalen.

Oppdatert med saksliste.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Idrettslaget Bergen Håndball i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Idrettslaget Bergen Håndball. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv, se Idrettslaget Bergen Håndball lov. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan styreleder Nina Britt Kramer kontaktes på nina.kramer@dnb.no


Velkommen til årsmøte!