Fått med deg alt som skjer? – Bergen

Fått med deg alt som skjer?

Helgen 10-12 mars skjer det utrolig mye spennende for håndballen i vår region. Rosinen i pølsen er nok herrelandskampen 12.mars mot Serbia i Åsane Arena. Denne har vært utsolgt lenge, så nå skal bergenserne vise at de er landets beste publikum.

Prosjekter for topp og breddeklubber

NHF Region Vest har bestemt seg for at denne helgen skal bli fylt opp med ulike aktiviteter, kurs og samlinger til glede for både bredde – og toppklubbene.

Fredag 10 Mars 11.00-13:30 arrangeres «Sponsorarbeid i frivillige organisasjoner» i Åsane Kulturhus i samarbeid med Visit Bergen, Idrettsklynge Vest og NHF. Påmelding finner du her.

Fredag 10 Mars 18:00-20:00 Skal juniorlandslagstrener Žarko Pejović og Bergen trener Vidar Gjesdal holde en inspirasjonsøkt for regionens trenere i Åsane Arena, bane 3. Påmelding ulrik.risberg@handball.no

Fredag 10 Mars: NHF og Bergen Håndball samler klubbledere til middag og faglig innhold på Scandic City Bergen 19:30-22:00. Mads Fredriksen fra Norsk Topphåndball og Elverum deler tanker rundt klubbutvikling. Paal Lilletvedt fra NHF Region Vest forteller om satsingen på «klubbhuset». Mer info får du ved å kontakte paal.lilletvedt@handball.no

Lørdag 11 Mars: Bergen Håndball og NHF Region Vest arrangerer Guttehåndbballens dag. 60 minutter med trening hvor Bergen Håndball sine spillere er instruktører. Økter fra 09-17:00 i Åsane Arena. Mer info og påmelding: johan.johnsson

Lørdag 11 Mars : Samling for prosjektgruppe «Guttehåndball ansvarlig klubber». 15:00 – 18:00 i Åsane Arena. Har din klubb valgt guttehåndball ansvarlig? Mer info kontakt eirik.hesthamar@norenesetidrettslag.no

Søndag 12 Mars: NHF arrangerer Samling for dommerkontakter, dommerutviklere og ledere for regionale utviklingsgrupper i Åsane Arena fra 14:00 – 16:00. Mer info Fredrik.Andresen

Søndag 12 Mars: UTSOLGT! Landskamp mellom Norge – Serbia i Åsane Arena klokken: 16:45

Påmeldingene er gode så langt, men vi ønsker at samtlige klubber skal få denne informasjonen. Så tips gjerne din klubb om tilbudene.

Vi gleder oss til elleville håndball dager i Bergen!