Revansjelysten gjeng til Trondheim – Bergen

Revansjelysten gjeng til Trondheim

Det er ingen enkel oppgave som venter oss i Trondheim søndag ettermiddag. Charlottenlund anført av nyerverlsene våre, Eskild Dahl Reitan og Nicolai Daling feide de oss av banen hjemme i Framohallen senest i høst.


Derfor er den en fokusert og spent gjeng som reiser til Trondheim. Trener Sølvi Hylleseth forteller om revansjelysten gjeng som har lyst å vise frem at samspillet vårt sitter bedre nå enn det gjorde i høst. Hun har ledet laget til to strake seire og synes at den størst forskjellen på laget før og etter jul er tempo, vi scorer en del flere enkle mål om dagen. Dette skal vi fortsett med mot Charlottenlund, vi ønsker å tilføre tempo når det er riktige situasjoner og påpeker at «riktig» er det avgjørende nøkkelordet her.

Fulltallig tropp

Bergen Håndball reiser med full tropp, den uken med kampfri har gitt spillere tid til å hente igjen en del småvondter. Gledelig nok er trener Vidar Gjesdal tilbake på benken. Han benytter anledningen til å skryte av jobben Sølvi har gjort etter han fikk prolaps i ryggen.


Sølvi har løst oppgaven helt glimrende. Hun snudde seg rundt og fikk økt mengde arbeidsoppgaver over natten og det er ikke enkelt for en travel småbarnsmor.

Han påpeker at der er Sølvi som har forberedt spillerne inn til denne kampen og at hun vil være den mest aktive på benken i dag.

Kampsstart 16:30 og den kan du se her

Sølvi Hylleseth er klar til å lede laget i nok en kamp. Foto: Tove Lise Mossestad