Vidar Gjesdal: – Skadefri og klar for kamp! – Bergen

Vidar Gjesdal: – Skadefri og klar for kamp!

Det er på tide med en ny kamp i Framohallen. Denne gangen inviteres det til dobbeltarrangement når Bergen møter Melhus, mens Fyllingen tar i mot Nøtterøy i kampen som spilles først. Les hva hovedtrener Vidar Gjesdal sier før kampen.

Vi kan nok avgjøre mye på hjemmebane fremover. Vi står i en fordel med at vi spiller i ulike haller, ettersom at 6 av de 7 gjenværende kampene spilles i Bergen, forteller Vidar Gjesdal før kampen mot Melhus.

I tillegg er troppen helt friskmeldt.

– Personlig har jeg det bedre, «tilnærmet skadefri», smiler han.

Han følger raskt opp…

– … og troppen er også helt skadefri. Jeg synes at vi står på et mye bedre sted nå en tidligere. Det er mange som viser seg frem på trening og som virker ordentlig solid for øyeblikket. Det gjør at jeg forventer at vi fremstår bedre i de kommende kampene enn tidligere i sesongen. Det er ikke noe ulempe med tanke på at det hele skal avgjøres nå.

Videre går fokuset over på Melhus.

Melhus er et lag som kan utfordre topplagene i enkeltkamper. Det er et lag som ligger rett bak de beste lagene. Vi forventer at det blir en tøff kamp, men vi forventer også å ta poengene og få med oss en god prestasjon inn i byderbyet mot Viking TIF.

Se billetter til kampen mot Melhus her!

Rasmus møter sine treningskamerater

Rasmus Carlsen pendler som kjent mellom Trondheim og Bergen etter overgangen fra Kolstad. Til daglig så trener han faktisk med Melhus. Han forteller at det kan bli en fordel inn mot den kommende kampen.

– Hehe, jeg vet godt hva de kommer med. Samtidig så vet de også veldig godt hva jeg kan bidra med for Bergen. Vi får se hvordan det går, men sist vi møtte Melhus så scoret jeg 14 av 17 ganger, så jeg har vel et triks eller to mot mine treningskamerater, forteller dansken.

Han fortsetter…

– Det er et ungt lag som kommer, og unge lag har alltid en sult om å vinne, jeg tror ikke de reiser ned hit og tenker at de ikke kan ta poeng. Vi må være på hugget slik som vi har vært i det siste, det blir viktig å ta så mange poeng som mulig nå fremover.

Rasmus er klar for å ta imot Melhus til kamp i Framohallen. Her fra derbyet mot Viking TIF i fjor. Foto: Kjell Eirik Henanger