Skadealliansen blir med i de kommende sesongene! – Bergen

Skadealliansen blir med i de kommende sesongene!

Ingenting er som en god påskenyhet – og nå serverer vi siste nytt fra marked. Skadealliansen har signert ny avtale med Bergen Håndball!

Skadealliansen har gitt oss fornyet tillit og signert en samarbeidsavtale for sesongene 23-24 og 24-25. For oss i Bergen Håndball er det ingenting som er kjekkere enn at våre samarbeidspartnere er fornøyd og ønsker å bli med oss videre!

Det forteller en fornøyd Erik Bjørnsen i Bergen Håndball.

– At de i tillegg har lokal forankring og er opptatt av å gi tilbake til regionen setter vi umåtelig pris på.

Andre Ekrem i Skadealliansen er også storfornøyd med å få på plass avtalen.

Det er utrolig kjekt å kunne være med å sponse idretten. Samtidig så vet vi at gjennom nettverket til Bergen Håndball så treffer vi både eksisterende og potensielt nye kunder. Samtidig så skal Bergen Håndball ha stort skryt for det arbeidet de gjør mot yngre miljøer. Det er på denne måten et lite kinderegg å bidra til Bergen Håndball. De tar ansvar for bredden i regionen, samtidig som de kjemper for å komme tilbake i toppen av norsk håndball. Når de da attpåtil fungerer som en god kobling mellom forretningsforbindelser så er det et enkelt valg for vår del. Nå gleder vi oss til resten av sesongen.

Skadealliansen har et bredt spekter av tjenester: skadebegrensning, våtromskontroll, eiendomsdrift, renhold, samt bygg- og anleggsarbeid og har flere av våre andre samarbeidspartnere på kundelisten. Fantastisk å se at nettverket vårt fungerer og folk høster frukter av hverandre. Du kan lese mer om Skadealliansen her.